Αντετοκούνμπο: «Την ημέρα που θα στήνομαι για να κερδίζω φάουλ, θα πρέπει να αποσυρθώ» (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© Intime

Αντετοκούνμπο: «Την ημέρα που θα στήνομαι για να κερδίζω φάουλ, θα πρέπει να αποσυρθώ» (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 10:34 - 02.03.2023

Όρεξη για χιούμορ είχε ο Γιάννης μετά τη νίκη των Μπακς επί των Χιτ.

Οι Μπακς είναι σε φοβερό φεγγάρι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τους οδηγεί με ασφάλεια στην πρώτη θέση της regular season και στο Μιλγουόκι αν και δεν αστειεύονται, έχουν όρεξη για χιούμορ...

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των «ελαφιών» μετά την 16η σερί νίκη της ομάδας του στο NBA, θέλησε να αστειευτεί στις δηλώσεις του.

Ο ίδιος σημείωσε τρία τρίποντα στη νίκη της ομάδας του επί των Χιτ, όμως η ερώτηση που τον ιντρίγκαρε είχε σχέση με την άμυνα.

Ο Γιάννης ήταν φοβερός στην άμυνα και κέρδιζε τα επιθετικά φάουλ το ένα πίσω από το άλλο. Έτσι όταν ρωτήθηκε αν ο πρώην συμπαίκτης του, Ερσάν Ιλιασόβα που ήταν κορυφαίος στο είδος θα ήταν χαρούμενος για αυτόν, ο Έλληνας σταρ απάντησε:

«Το έλεγα στο Θανάση, μπορείτε να τον ρωτήσετε. Του είπα ότι την ημέρα που θα έρχομαι εδώ και θα αρχίσω να προσπαθώ να κερδίσω επιθετικά φάουλ, αυτή θα είναι η στιγμή για να αποσυρθώ. Τότε θα είναι που τα πράγματα θα έχουν αρχίσει να κυλούν πιο αργά για εμένα. Ίσως να έχουν αρχίσει να κυλούν πιο αργά. Και η ειρωνεία είναι πως είμαι ο τύπος που θα προσπαθήσουν να του κερδίσουν ένα επιθετικό φάουλ και υπάρχει το ερώτημα, είναι επιθετικό ή όχι; Αλλά αυτή τη φορά εγώ στήθηκα για να πάρω το φάουλ. Και σκεφτόμουν, μακάρι να είναι επιθετικό...»