Αντεμπάγιο: «Ο Αντετοκούνμπο είναι σαν τον Τζόρνταν και τον Κόμπι»

Γιάννης Αντετοκούνμπο, Μπαμ Αντεμπάγιο

i

© photo by John Fisher / Getty Images / Ideal Images

Αντεμπάγιο: «Ο Αντετοκούνμπο είναι σαν τον Τζόρνταν και τον Κόμπι»

Βαγγέλης Κανελλόπουλος • 14:43 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 19.06.2023

Ο Μπαμ Αντεμπάγιο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μάλιστα δεν δίστασε να τον βάλει στην ίδια κατηγορία με τους Τζόρνταν, ΛεΜπρόν και Κόμπι Μπράιαντ.

Ο Γιάννη Αντετοκούνμπο μόλις στα 28 του έχει καταφέρει τρομερά επιτεύγματα, για αυτό δεν είναι τυχαίο που αρκετοί μπασκετμπολίστες τον θαυμάζουν. Για παράδειγμα, ο φόργουορντ τον Μαϊάμι Χιτ, Μπαμ Αντεμπάγιο μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Έλληνα σούπερ σταρ.

Μάλιστα, σε ερώτηση που του έκαναν για το ποιος μπορεί να είναι ο αντικαταστάτης του ΛεΜπρόν μόλις εκείνος αποχωρίσει από το NBA απάντησε ότι ο Γιάννης είναι ο κατάλληλος.

Το διέλυσε όλα ο Ντέιμιαν Λίλαρντ! Έβαλε 71 πόντους και 13 τρίποντα σε ένα προσωπικό show με παρατηρητές τους Ρόκετς
NBA

07:09 - 27.02.2023

Το διέλυσε όλα ο Ντέιμιαν Λίλαρντ! Έβαλε 71 πόντους και 13 τρίποντα σε ένα προσωπικό show με παρατηρητές τους Ρόκετς

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ των Μπλέιζερς έβαλε 41 πόντους στο ημίχρονο και 71 στο σύνολο, έκανε ρεκόρ καριέρα σε πόντους και εύστοχα τρίποντα και μπήκε στην ίδια λίστα με τον Κόμπι Μπράιαντ και τον Ουίλτ Τσάμπερλεϊν.

«Είναι πολύ ψηλός. Μπορεί να... απογειωθεί από τη βολή ή να τρέξει το γήπεδο και να καρφώσε με τρεις ντρίπλες. Μοιάζει λες και έχει βγει video game, σα να μην είναι αληθινός. Αυτό ήταν που έβαλε στην κορυφή τον Τζόρνταν, όπως ακολούθως τον Κόμπι, τον ΛεΜπρόν. Αυτοί είναι σα να έχουν ένα χάρισμα. Το γεγονός ότι μπορεί να προσπεράσει και να καρφώσει ανάμεσα σε τέσσερα άτομα είναι... βαρετό για κάποιους αλλά είναι κάτι διαφορετικό», κατέληξε.

Αυτά τα λόγια έχουν παραπάνω νόημα όταν τα λέει ένας άνθρωπος σαν τον Αντεμπάγιο καθώς στα πλέι οφς έχουν μονομαχήσει μπόλικες φορές. Ο δύο φορές MVP και μία φορά τιτλούχος έχει κερδίσει τον σεβασμό από τους πάντες και πλέον πολλοί τον θεωρούν ως έναν από τους καλύτερους στην ιστορία.