Ποιο είναι το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του Αντετοκούνμπο

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© Photo by John Fisher/Getty Images

Ποιο είναι το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του Αντετοκούνμπο

Γιάννης Πάλλας 19:17 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:17 - 15.01.2024

Στον «αέρα» από την πλατφόρμα Prime στις 19 Φεβρουαρίου το νέο εγχείρημα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Στις τέσσερις γραμμές του παρκέ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αφήνει το δικό του αποτύπωμα στο ΝΒΑ και με τον Ντάμιαν Λίλαρντ συνθέτουν ένα εκπληκτικό δίδυμο.

Ωστόσο, η δράση του «Greek Freak» δεν εξαντλείται μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά είναι ιδιαίτερα δημιουργικός και έξω από το παρκέ.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται ήδη είναι έτοιμο το επόμενο επιχειρηματικό του εγχείρημα το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Φεβρουαρίου στο Prime Video. Πρόκειται για την κυκλοφορία του «Giannis: The Marvelous Journey» στην πλατφόρμα Prime.

Ουσιαστικά περίπου δυο χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας RISE, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για να κυκλοφορήσει (στις 19 Φεβρουαρίου) στην πλατφόρμα Prime Video ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας 108 λεπτών με τον τίτλο «Giannis: The Marvelous Journey».

Η παραγωγή ανήκει στην Improbable Media, μία εταιρεία που δημιούργησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον πρώην μπασκετμπολίστα και νυν αναλυτή του ESPN, Τζέι Γουίλιαμς, ενώ στη διάρκεια του ντοκιμαντέρ το οποίο σκηνοθέτησε η Ελληνοαμερικανίδα Κρίστεν Λάπας περιγράφεται η πορεία της οικογένειας στην Νιγηρία και στην Ελλάδα πριν από την μετακίνηση στις ΗΠΑ.