Αντίθετη η Θύρα 7 με το δώρο του Παναθηναϊκού στον Σπανούλη: «Εμείς δεν ξεχνάμε...»

Αντίθετη η Θύρα 7 με το δώρο του Παναθηναϊκού στον Σπανούλη: «Εμείς δεν ξεχνάμε...»

Sportal newsroom 13:27 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:47 - 17.09.2023

Η συμμετοχή του Παναθηναϊκού και ειδικά το δώρο που έκανε ο Πρόεδρος του, Βασίλης Παρθενόπουλος, στον Βασίλη Σπανούλη, έκανε τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού να απορούν και να θεωρούν πως ήταν... θράσος. «Αυτός που έστειλε "δώρο", έριχνε κατάρες στην οικογένειά του» έγραψε η Θύρα 7 στον επίσημο λογαριασμό της στo Facebook.

Οι τελευταίες ώρες και οι επόμενες, σχεδόν το μισό Σάββατο και ολόκληρη την Κυριακή (17/9), ο Ολυμπιακός σκέφτεται και ζει για τον Βασίλη Σπανούλη. Το βράδυ στο ΣΕΦ, στην The Night of the Legend θα αποσυρθεί η φανέλα με το Νο 7 και η παράσταση θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα των «ερυθρολεύκων» κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο. 

Σε όλη αυτή την ιστορία λαμβάνει μέρος και ο Παναθηναϊκός. Ο πρόεδρος του, Βασίλης Παρθενόπουλος, είναι καλεσμένος στο ΣΕΦ, ενώ το στο Gala που έγινε για τον Kill-Bill στον Αστέρα Βουλιαγμένης μία μέρα πριν, του δόθηκε και ένα δώρο. Μία φωτογραφία από τα χρόνια του με την «πράσινη φανέλα». Υπήρξαν κάποιοι που το είδαν ως μία ένδειξη πολιτισμού, κάποιοι που χάρηκαν, κάποιοι που αδιαφόρησαν, υπήρξαν και εκείνοι που εκνευρίστηκαν. 

Σπανούλης: «Στον Ολυμπιακό ήθελα να πάω μετά το Μαρούσι και στον Ολυμπιακό ήθελα να παίξω όταν έφυγα από το ΝΒΑ»
ΜΠΑΣΚΕΤ

11:59 - 16.09.2023

Σπανούλης: «Στον Ολυμπιακό ήθελα να πάω μετά το Μαρούσι και στον Ολυμπιακό ήθελα να παίξω όταν έφυγα από το ΝΒΑ»

Την Κυριακή (17/9) ο Ολυμπιακός θα τιμήσει την προσφορά του Βασίλη Σπανούλη και λίγες ώρες πριν ο θρύλος της ομάδας και νυν προπονητής του Περιστερίου εξήγησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova τους συγκεκριμένους λόγους που πάντα ήθελε να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

«Ο πολύς "πολιτισμός" βλάπτει! Εμείς δεν ξεχνάμε ότι αυτός που έστειλε σήμερα τον εκπρόσωπο του για να δώσει το "δώρο" του, έριχνε κατάρες σε οικογένειες και έβαζε εσώρουχα στον πάγκο του Ολυμπιακού! Αύριο, θα τον υποδεχτούμε όπως του αξίζει», έγραψε η Θύρα 7 στον επίσημο λογαριασμό της στα κοινωνικά δίκτυα και με αυτόν τον τρόπο έδειξε την δυσαρέσκεια της για αυτή την κίνηση από πλευράς Παναθηναϊκού.