Φλάτεν: «Έχουμε την ίδια αγωνία με τον κόσμο…»

Σκάιλερ Φλάτεν

i

© PAOK BC

Φλάτεν: «Έχουμε την ίδια αγωνία με τον κόσμο…»

Γιάννης Πάλλας 20:04 - 06.09.2023

Ο Σκάιλερ Φλάτεν αναφέρεται στις πρώτες εντυπώσεις του από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό και ο Σκάιλερ Φλάτεν δηλώνει ανυπόμονος να βρεθεί ενώπιον του κόσμου της ομάδας, καθώς πλησιάζει η ώρα των φιλικών αγώνων, αλλά και των επίσημων.

«Έχουν περάσει κάτι περισσότερο από δύο δύσκολες εβδομάδες, αλλά αυτό είναι κάτι που το περιμένεις. Ειδικά όταν ξεκινάς μία νέα κατάσταση, με τόσους νέους παίκτες, έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα» υποστηρίζει ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ και εξηγεί: «Πρέπει να δουλεύεις σκληρά, να γνωριστούν όλοι καλύτερα μεταξύ τους και να προετοιμαστούν για όλη τη σεζόν που έρχεται και ειδικά για τις δύσκολες στιγμές. Μέχρι τώρα όλα είναι πολύ καλά. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας είναι πολύ φιλικοί, μας έχουν βοηθήσει να προσαρμοστούμε, ενώ και το προπονητικό επιτελείο κάνει εξαιρετική δουλειά και μας βοηθά σε όλα αυτά που πρέπει να μάθουμε. Θα έλεγα ότι αισθάνομαι πολύ ωραία στη Θεσσαλονίκη, που είναι μία νέα εμπειρία για μένα».

Ο Φλάτεν, αισθάνεται ότι όλη η ομάδα είναι μία καλή παρέα, αυτές τις πρώτες ημέρες κάνει περισσότερο παρέα με τους ΜακΝις, Φρίντρικσον και Γκίλμορ και όλοι μαζί περιμένουν το πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας, για το οποίο όμως λέει χαρακτηριστικά: «Δεν μπορείς να περιμένεις πολλά από το πρώτο παιχνίδι. Είναι συγκεκριμένος ο λόγος που γίνονται αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να παίξεις δυνατά, να προσπαθήσεις να εκτελέσεις σωστά ακολουθώντας αυτά που έχουν δείξει οι προπονητές στις μέχρι τώρα προπονήσεις και να κάνεις αυτό που πρέπει στην άμυνα. Έτσι και με το να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι τη βελτίωση που θα έχουμε, θα προχωρήσουμε μέχρι την ώρα που θα ξεκινήσει και επίσημα η σεζόν».

Το Σάββατο (9/9) είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό παιχνίδι με την TFT Σκοπίων (κεκλεισμένων των θυρών), αλλά στις 20/9 θα έχουν για πρώτη την ευκαιρία οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο κόσμος, να έρθουν σε επαφή κόντρα στον Κολοσσό.

Έκρηξη αγάπης Ντόντσιτς για τη Σλοβενία: «Στο παρκέ θέλω να πεθαίνω για τη χώρα μου, σημαίνει τα πάντα να φοράω το εθνόσημο»
FIBA WORLD CUP

18:34 - 06.09.2023

Έκρηξη αγάπης Ντόντσιτς για τη Σλοβενία: «Στο παρκέ θέλω να πεθαίνω για τη χώρα μου, σημαίνει τα πάντα να φοράω το εθνόσημο»

Ο Λούκα Ντόντσιτς μίλησε για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Καναδά, στάθηκε στον εκνευρισμό που είχε, ενώ ξεκαθάρισε πως η εικόνα της ομάδας του ξεκινάει από εκείνον και το πώς θα είναι ο καλύτερος παίκτης πάνω στο παρκέ.

«Περιμένουμε να έρθει η στιγμή να παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Νομίζω ότι το περιμένουν και αυτοί, έχουν πολύ καιρό να δουν την ομάδα. Θα πρέπει όλοι να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη και να ξέρουν ότι έχουμε και εμείς την ίδια αγωνία. Και θα δίνουμε πάντα τον καλύτερο εαυτό μας για την ομάδα» κατέληξε.