Απέφυγε τα χειρότερα ο Μίτσελ της ΑΕΚ
i

© Intime

Απέφυγε τα χειρότερα ο Μίτσελ της ΑΕΚ

Sportal newsroom 22:52 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 23:03 - 22.02.2023

Ο σέντερ της Ένωσης δεν έχει υποστεί ρήξη πέλματος και θα κάνει συντηρητική θεραπεία προκειμένου να ενισχύσει την ΑΕΚ στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος και του BCL.

Καθησυχαστικά ήταν τα νέα στην ΚΑΕ ΑΕΚ για τον τραυματισμό του Ακίλ Μίτσελ στο Final 8 του κυπέλλου. 

Ο σέντερ της Ένωσης είχε χτυπήσει στον προημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος και υπήρξε ανησυχία για την κατάστασή του αφού οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ρήξη πέλματος, κάτι που τελικά δεν ισχύει.

Ο σέντερ από τον Παναμά ξεκίνησε ήδη να καταπολεμά το τραύμα του με συντηρητική θεραπεία και το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ προσπαθεί να μην τον ζορίσει και η επανένταξή του στις προπονήσεις να γίνει χωρίς να υπάρξει κίνδυνος υποτροπής.

Θεωρείται απίθανο να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων μέχρι και την επόιμενη εβδομάδα, οπότε η ΑΕΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στους προσεχείς της αγώνες για το πρωτάθλημα και το Basketball Champions League.

Υπνθυμίζεται ότι η ΑΕΚ υπέγραψε συμβόλαιο την Τετάρτη 22/2 με τον Οριόλα προκειμένου να προσθέσει έναν ακόμα σέντερ στο ρόστερ της ενόψει της συνέχειας.

Αύριο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις προπονήσεις τόσο ο Οριόλα, όσο και ο Λεμάρ, που επίσης αποκτήθηκε πρόσφατα!