Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Λεμάρ
i

Μπρίντον Λεμάρ / © Intime

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Λεμάρ

Sportal newsroom 17:27 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:39 - 22.02.2023

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (23/2) ο Μπρίντον Λεμάρ για λογαριασμό της ΑΕΚ ώστε να αποτελέσει τον διάδοχο του Τιμ Φρέιζιερ στο ρόστερ της «Ένωσης».

Συνεπής με την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας για λογαριασμό της ΑΕΚ ήταν ο Μπρίντον Λεμάρ. Ο Αμερικανός γκαρντ πρώην της γαλλικής Λεμάν που επιλέχθηκε από τον Ηλία Καντζούρη για να καλύψει το κενό του Τιμ Φρέιζιερ που έλυσε το συμβόλαιό του για να συνεχίσει την καριέρα του με τη σειρά του στην Γαλλία και την Στρασμπούρ.

Ο Λεμάρ μετά την άφιξή του στην Αθήνα καλείται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει το συμβόλαιό του, ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις και ακολούθως να δώσει ραντεβού για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ. Τόσο στη συνέχεια της Basket League όσο και σε αυτή του Basketball Champions League.

Ότι ακριβλώς συνέβη τα τελευταία 24ωρα με τον Πιέρ Οριόλα. Ο Ισπανός σέντερ που τη φετινή χρονιά ξεκίνησε στην Τζιρόνα από όπου έμεινε ελεύθερος έφθασε στην Αθήνα προ διημέρου. Το απόγευμα της Δευτέρας (20/2), ακολούθως πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του τέθηκε στη διάθεση του Ηλία Καντζούρη.

Αμφότεροι, Οριόλα και Λεμάρ αναμένεται να κάνουνε το ντεμπούτο τους με τη φανέλα της ΑΕΚ στις 4 Μαρτίου στο κλειστό του Πλάτωνα κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας. Στο παιχνίδι για την 17η αγωνιστική της Basket League.

Tags: