Η ΑΕΚ βρήκε στο πρόσωπο του Λεμάρ τον αντικαταστάτη του Φρέιζερ
i

Λεμάρ / ss Twitter

Η ΑΕΚ βρήκε στο πρόσωπο του Λεμάρ τον αντικαταστάτη του Φρέιζερ

Sportal newsroom 17:44 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:44 - 19.02.2023

Η ΑΕΚ φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον παίκτη της Λε Μαν, Μπράιντον Λεμάρ, ώστε να αντικαταστήσει τον Φρέιζερ.

Ο Μπράιντον Λεμάρ είναι ο παίκτης που «σημάδεψε» η ΑΕΚ, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Φρέιζερ.

Ο παίκτης της Λε Μαν έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με τους «κιτρινόμαυρους» και φέρεται να τους έχει δώσει το «οκ» να συνεχίσουν τις επαφές με την ομάδα και τον ατζέντη του προκειμένου να γίνει ο «γάμος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο, Δευτέρα 20/2 αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση, αφού και η Λε Μαν δεν είναι αρνητική στο να αποδεσμεύσει τον παίκτη.

Ο Λεμάρ στο γαλλικό πρωτάθλημα έχει μέσο όρο 8.8 πόντους, 1.4 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ σε 10 αγώνες που έχει παίξει. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στις Νανσί, Καέν, Σοπρόνι, Σταρτ Λουμπίνο, Γκαζιαντέπ και Ρετζιάνα.

Όπως σας ενημέρωσε το Sportal o Φρέιζιερ είχε έρθει το περασμένο καλοκαίρι στην ΑΕΚ αποτελώντας ίσως την πιο ηχηρή μεταγραφή της από τους ξένους που είχε επιλέξει ο Ηλίας Καντζούρης. Η απόδοσή του, όμως, στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας και ειδικότερα μετά τον τραυματισμό στο εκτός έδρας στην Καρδίτσα για την Basket League δεν ήταν η αναμενόμενη. Κάτι που φαίνεται μέσα από τα νούμερά του αλλά και τον χρόνο συμμετοχής του από τον Ηλία Καντζούρη. 

Ο Φρέιζιερ μετά το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος μαζεύει τα πράγματά του και ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Στρασμπούρ η οποία εξέφρασε το ενδιαφέρον της για τον παίκτη και ήρθε σε συμφωνία μαζί του.