Καντζούρης: «Περήφανος για την προσπάθεια, μείναμε από επιλογές»
i

© Intime

Καντζούρης: «Περήφανος για την προσπάθεια, μείναμε από επιλογές»

Sportal newsroom 18:44 - 18.02.2023

Η ΑΕΚ αποκλείστηκε από το Περιστέρι στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, τον οποίο αποχαιρέτησε πρόωρα.

Με ένα προσωπικό σόου του Φρανσίσκο, το Περιστέρι πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία του την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο κόουτς της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης, απέδωσε την ήττα της ομάδας του στο γεγονός ότι δεν είχε πολλές επιλογές λόγω των τραυματισμών των Μίτσελ, Στρέλνιεκς και Ουίλιαμς:

Ο «σεληνιασμένος» Φρανσίσκο το πήρε... πάνω του, το Περιστέρι νίκησε την ΑΕΚ και πήγε τελικό!
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

18:01 - 18.02.2023

Ο «σεληνιασμένος» Φρανσίσκο το πήρε... πάνω του, το Περιστέρι νίκησε την ΑΕΚ και πήγε τελικό!

Με μία επίδοση που συγκρίνεται μόνο με αυτές των σούπερ σταρ του ΝΒΑ, ο Σιλβέιν Φρανσίσκο με 33 πόντους «σακάτεψε» την ΑΕΚ, το Περιστέρι νίκησε 77-65 στον ημιτελικό και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

«Μείναμε από επιλογές, αυτή είναι η αλήθεια. Εγώ θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια που έκαναν. Τώρα να ξεκαθαρίσουμε, να επιστρέψουν οι παίκτες και να είμαστε καλά στην τελική ευθεία της σεζόν.

Ήταν θέμα επιλογών. Ήταν και ο τραυματισμός του Στρελνιεκς και του Ουίλιαμς και δεν είχαμε και πολλά να κάνουμε», είπε αρχικά στο flash interview, ενώ στη συνέχεια, στη συνέντευξη Τύπου τόνισε:

«Νιώθω περήφανος για την προσπάθεια που κάναμε. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα κάτω από τις συνθήκες που υπήρχαν. Πρέπει να μαζευτούμε ξανά, να ξαναβρούμε την υγεία μας και όταν επιστρέψουμε να παρουσιάσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Με τα προβλήματα που είχαμε σε λίγο θα έμπαινα κι εγώ. Ήρθαμε εδώ να παλέψουμε με τα όπλα μας και στη διάρκεια του τουρνουά χάσαμε πολλή από την ποιότητά μας».