Σπανούλης: «Θέλει εγχείρηση εγκεφάλου για να κάνει κάποιος όσα έχουμε πετύχει» (vid)
i

© Intime

Σπανούλης: «Θέλει εγχείρηση εγκεφάλου για να κάνει κάποιος όσα έχουμε πετύχει» (vid)

Sportal newsroom 18:29 - 18.02.2023 / Ανανεώθηκε: 18:29 - 18.02.2023

Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την πρόκριση του Περιστερίου στον τελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος, είχε ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο κόουτς της ομάδας του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης, μιλώντας μετά τον ημιτελικό της ομάδας του με την ΑΕΚ και την πρόκριση των παικτών του, είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος.

Ο V Span χαρακτήρισε φοβερό το γεγονός ότι οι παίκτες του βρίσκονται στον τελικό, ενώ επισήμανε ότι για να φτάσουν εδώ οι Πρίγκιπες, χρειάστηκε να αλλάξει όλη η δομή και η φιλοσοφία της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είναι τρομερό για το Περιστέρι να βρίσκεται στον τελικό. Δείξαμε νοοτροπία και χαρακτήρα όταν βρεθήκαμε κάτω στο σκορ. Ήταν ένα δύσκολο ματς, η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Ο Ηλίας Καντζούρης κάνει εξαιρετική δουλειά.

Χτυπήσαμε τις αδυναμίες της ΑΕΚ, στο τελευταίο δεκάλεπτο παίξαμε πολύ καλή άμυνα, δείξαμε καρδιά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, από τη διοίκηση, στους παίκτες.

Αλλάξαμε τη δομή, τη φιλοσοφία, το παιχνίδι της ομάδας, θέλει εγχείρηση εγκεφάλου όλο αυτό, είναι δύσκολο. Κάναμε δύο τεράστιες νίκες και περιμένουμε τον αντίπαλό μας στον τελικό».