Από την Κωνσταντινούπολη απευθείας στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός - Νέο 4ωρο «φροντιστήριο» από τον Αταμάν

Από την Κωνσταντινούπολη απευθείας στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός - Νέο 4ωρο «φροντιστήριο» από τον Αταμάν

Ηλίας Λαλιώτης 19:59 - 18.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:24 - 18.10.2023

Η ήττα με κάτω τα χέρια από τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη και η κακή εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός οδήγησαν τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες κατευθείαν στο ΟΑΚΑ για βίντεο και προπόνηση για περισσότερο από 4 ώρες.

Από το αερόδρομιο κατευθείαν στο ΟΑΚΑ βρέθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού μετά την απογοητευτική εμφάνιση και την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε για την 3η αγωνιστική της EuroLeague

Ο Εργκίν Αταμάν δεν θέλει να αφήσει λεπτό να πάει χαμένο, βλέποντας να μην υπάρχει η παραμικρή βελτίωση στον αγώνα της Κωνσταντινούπολης και να επαναλαμβάνονται λάθη που τους είχε επισημάνει και το προηγούμενο διάστημα. Θέλοντας λοιπόν να διορθώσει τα κακώς κείμενα απέναντι στη Φενέρ, έκανε νέο... φροντιστήριο στην ομάδα του.

Η αποστολή έφτασε στο ΟΑΚΑ από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 15:30, με τους παίκτες να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα προπόνησης λίγο πριν τις 20:00. Νωρίτερα και για το περισσότερο διάστημα των 4,5 ωρών που μεσολάβησαν, ο Τούρκος τεχνικός έδειχνε βίντεο με τα μεγάλα λάθη που έγιναν και έντονες παρατηρήσεις για όσα πρέπει να διορθώσουν άμεσα σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και αυτό της νοοτροπίας.

Ξεκίνησε ατομικό ο Μήτογλου και φουλάρει για Μπασκόνια, θεραπεία ο Παπαπέτρου

Πλέον, ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του την αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (20/10, 21:15) για την 4η αγωνιστική της EuroLeague και θέλει μόνο νίκη για να μην μείνει πίσω στη βαθμολογία από νωρίς και να κερδίσει χρόνο για να δουλέψει ακόμα περισσότερο και να βελτιώσει την εικόνα του.

Σε αυτό το παιχνίδι ο Εργκίν Αταμάν θα έχει πιθανότατα να διαχειριστεί και πάλι τις απουσίες του Ντίνου Μήτογλου και του Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο πρώτος προπονήθηκε ατομικά και αναμένεται να ανεβάσει στροφές τις επόμενες ημέρες για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, ενώ ο δεύτερος έκανε θεραπεία και η συμμετοχή του στο ματς της Παρασκευής θα ξεκαθαρίσει οριστικά την Πέμπτη (19/10).