Από το νοσοκομείο στην προπόνηση της Βίρτους ο Πολονάρα (vid)

Ακίλε Πολονάρα

i

(Photo by Luca Sgamellotti/Euroleague Basketball via Getty Images

Από το νοσοκομείο στην προπόνηση της Βίρτους ο Πολονάρα (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 18:05 - 12.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:12 - 12.10.2023

Ο παίκτης της Βίρτους Μπολόνια πήρε εξιτήριο μετά την επέμβαση που έκανε στους όρχεις και επισκέφθηκε τους συμπαίκτες του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Ο Ακίλε Πολονάρα συγκλόνισε τη μπασκετική κοινότητα με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αφού όπως έγινε γνωστό πριν λίγες μέρες ο παίκτης της Βίρτους διαγνώστηκε με νεόπλασμα στους όρχεις.

Ο ίδιος υποβλήθηκε σε επέμβαση στις 10/10 και δύο μέρες μετά, όταν πήρε το εξιτήριο, επισκέφθηκε τους συμπαίκτες του.

Ο Πολονάρα βρέθηκε με την ομάδα της Βίρτους έπειτα από το χειρουργείο του προκειμένου να παρακολουθήσει την προπόνηση. Όταν έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο όλοι οι συμπαίκτες του τον υποδέχτηκαν με μια μεγάλη αγκαλιά, δείχνοντάς του έμπρακτα ότι τον στηρίζουν στο θέμα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο παίκτης της Μπολόνια θα μείνει για λίγο καιρό εκτός δράσης, μέχρι να καταφέρει να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του. Φαίνεται όμως ότι τίποτα δεν τον κρατάει μακριά από το μπάσκετ, αφού με το που πήρε εξιτήριο, βρέθηκε και πάλι στο παρκέ.

Η Βίρτους αντιμετωπίζει την Παρασκευή 13/10 τη Μονακό στη Γαλλία. Οι συμπαίκτες του Πολονάρα απόψε, Πέμπτη 12/10 θα μπει στο αεροπλάνο προκειμένου να μεταβεί στο Μονακό.

Από την ημέρα που έγινε γνωστό το πρόβλημα υγείας του Πολονάρα, η οικογένεια της Βίρτους έχει σταθεί στο πλευρό του. Πρώτοι πρώτοι οι οπαδοί της ομάδας οι οποίοι βρέθηκαν έξω από το γήπεδο και σήκωσαν πανό στο οποίο του έδιναν δύναμη:

Το πανό συμπαράστασης των φίλων της Βίρτους για τον Πολονάρα που χειρουργήθηκε
EUROLEAGUE

12:41 - 10.10.2023

Το πανό συμπαράστασης των φίλων της Βίρτους για τον Πολονάρα που χειρουργήθηκε

O Aκίλ Πολονάρα βρίσκεται στο νοσοκομείο και αναρρώνει από την χειρουργική επέμβαση που έκανε στο όσχεο. Περιμένοντας τα αποτελέσματα της βιοψίας, οι Μπολονέζοι φίλαθλοι της Βίρτους σήκωσαν πανό έξω από το γήπεδο που γράφει: «Πάμε Άκι! Είμαστε μαζί σου»

«Πάμε Άκι. Είμαστε μαζί σου» ανέγραφε αυτό και κρεμάστηκε έξω από την έδρα της Βίρτους.