Το πανό συμπαράστασης των φίλων της Βίρτους για τον Πολονάρα που χειρουργήθηκε

Το πανό συμπαράστασης των φίλων της Βίρτους για τον Πολονάρα που χειρουργήθηκε

Γιώργος Γαβριλάκης 12:41 - 10.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:45 - 10.10.2023

O Aκίλ Πολονάρα βρίσκεται στο νοσοκομείο και αναρρώνει από την χειρουργική επέμβαση που έκανε στο όσχεο. Περιμένοντας τα αποτελέσματα της βιοψίας, οι Μπολονέζοι φίλαθλοι της Βίρτους σήκωσαν πανό έξω από το γήπεδο που γράφει: «Πάμε Άκι! Είμαστε μαζί σου»

Η είδηση ήταν ξαφνική και πολύ αγχωτική. Ο Ακίλ Πολονάρα και τα αποτελέσματα των εξετάσεών του προκάλεσαν αγωνία στους πάντες και ο 31χρονος οδηγήθηκε μονομιάς στο χειρουργείο. Το πρωί της Τρίτης (10/10) ο Ιταλός φόργουορντ υπεβλήθη σε επέμβαση κατά την οποία του αφαιρέθηκε νεόπλασμα που είχε εντοπιστεί στους όρχεις και πλέον απομένει να δούμε όλοι αν αφορά κάποια καλοήθεια ή κάτι πιο σοβαρό. 

Μέχρι τότε, όλοι στη Μπολόνια (και όχι μόνο) βρίσκονται στο πλευρό του και ειδικά οι φίλαθλοι της Βίρτους έδειξαν την αγάπη τους με μία συμβολική κίνηση συμπαράστασης. Έξω από το γήπεδο της ομάδας, αναρτήθηκε ένα πανό που έγραφε: «Πάμε Άκι! Είμαστε μαζί σου». 

Από την πρώτη στιγμή, η Βίρτους είχε ενημερώσει το κοινό για τον αθλητή της, όπως και το γεγονός ότι «στο τέλος της επέμβασης, θα μπορέσει να εκτιμηθεί ο χρόνος αποθεραπείας». Αυτό θα εξαρτηθεί από την σοβαρότητα της κατάστασής του, καθώς μπορεί να αφορά μία απλή διαδικασία, αλλά και κάτι πολύ σοβαρό. Όπως και να έχει ο κόουτς Λούκα Μπάνκι συνεχίζει την προσπάθεια χωρίς τον διεθνή Ιταλό και προς το παρόν δεν γνωρίζει πότε και αν θα είναι σε θέση να επιστρέψει στη δράση. Το σημαντικό όμως, αυτή τη στιγμή, είναι η υγεία του και όχι η προσφορά του στο γήπεδο.