Αποκάλυψη: Απαγόρευσαν την προπόνηση σε παίκτες κλιμακίου εθνικών ομάδων γιατί είχαν ατζέντη - «Ποιος από εσάς εκπροσωπείται;»

Αποκάλυψη: Απαγόρευσαν την προπόνηση σε παίκτες κλιμακίου εθνικών ομάδων γιατί είχαν ατζέντη - «Ποιος από εσάς εκπροσωπείται;»

Γιάννης Πάλλας 18:29 - 12.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:47 - 12.10.2023

Στα άκρα οδηγείται η αντιπαράθεση του προέδρου της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιου με τους ατζέντηδων αθλητές κάτω των 18!

Βήμα πίσω δεν είναι διατεθειμένος να κάνει ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος, στην υπόθεση της εκπροσώπησης των αθλητών κάτω των 18 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal! 

Από καιρό ο «ισχυρός άνδρας» της Ομοσπονδίας είχε εκφράσει την αντίθεση του και είχε επισημάνει την διάθεση του να βάλει ένα τέλος απαγορεύοντας ουσιαστικά ακόμη και την παρουσία εκπροσώπων αθλητών σε επίσημα ή φιλικά παιχνίδια.

Κι αυτό το κατέστησε σαφές στην συνάντηση που είχε ο ίδιος ο Βαγγέλης Λιόλιος με μέλη του ΣΕΑΚ (Σύνδεσμος Ελλήνων Αντιπροσώπων Καλαθοσφαιριστών) στα γραφεία της ΕΟΚ την Τετάρτη (11/10).

Στη συνάντηση του με τους εκπροσώπους των καλαθιοσφαιριστών υπήρξαν ζητήματα που φάνηκε να υπάρχει σύμπνοια και ταύτιση απόψεων, όμως, στο θέμα αυτό είναι αμετάπειστος. Δεν κάνει ούτε ένα βήμα πίσω.

«Ποιος από εσάς έχει ατζέντη;»

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Sportal το μήνυμα στάλθηκε κιόλας από την Τετάρτη το απόγευμα. Όπου σε προπόνηση κλιμακίου εθνικών ομάδων ο προπονητής άφησε εκτός προπόνησης τους δυο αθλητές που είχαν ατζέντη! «Ποιος από εσάς έχει ατζέντη;» ρώτησε σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του. Οι δυο που είπαν ότι εκπροσωπούνται τους ζητήθηκε να μείνουν εκτός προπόνησης!

Ουσιαστικά το μήνυμα στάλθηκε από την πλευρά της Ομοσπονδίας και μένει πλέον να δούμε εάν θα υπάρξει κάποια αντίδραση από τους αντζέντηδες.