Ο Σταρκς επιστρέφει στο παρκέ με το Μαρούσι!
i

©InTime

Ο Σταρκς επιστρέφει στο παρκέ με το Μαρούσι!

Γιάννης Πάλλας 17:42 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:42 - 25.11.2023

Ο Τι Τζέι Σταρκς του Απόλλωνα θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στο Μαρούσι την Κυριακή (26/11, 20:15, ΕΡΤ 3) στο κλειστό της Περιβόλας

Με τον Τι Τζέι Σταρκς θα παραταχθεί ο Απόλλωνας στο μεγάλο παιχνίδι-επιβίωσης την Κυριακή (26/11, 20:15, ΕΡΤ 3) κόντρα στο Μαρούσι, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα ενισχύσει την ομάδα της Πάτρας που θέλει πάση θυσία τη νίκη για να πετύχει άλλη μια νίκη στον δρόμο για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Τι Τζέι Σταρκς είχε τραυματιστεί στους προσαγωγούς και αποχώρησε από το παιχνίδι με τον Κολοσσό την 28η Οκτωβρίου. Έκτοτε, βρίσκονταν στα... πιτς ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμμα αποκατάστασης για να επανέλθει το συντομότερο.

Ο Κώστας Δελέγκος τα τελευταία 24ωρα τον έχει στη διάθεση του και με τον Αμερικανό άσο ετοιμοπόλεμο έχει ένα ακόμη πλεονέκτημα στον δρόμο για τη νίκη.

Η απουσία του ήταν εμφανής και αποτυπώθηκε όλο αυτό το διάστημα αναγκάζοντας μάλιστα τον Δελέγκο να πει πρόσφατα ότι υπάρχει πρόβλημα στα γκαρντ. 

Κάτι απόλυτα λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι με την απουσία του οι Πατρινοί στερήθηκαν 20,7 πόντους μέσο όρο σε 31:18 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της φετινής σεζόν, όπου πρόλαβε να παίξει πριν τραυματιστεί.