Τέλος ο Ουάσιγκτον, ανακοινώνεται ο Πέρκινς στον Απόλλωνα Πάτρας

Ντέσμοντ Ουάσιγκτον

Τέλος ο Ουάσιγκτον, ανακοινώνεται ο Πέρκινς στον Απόλλωνα Πάτρας

Χρήστος Τσάλτας 17:15 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:51 - 29.12.2023

Παρελθόν αποτελεί ο Ντέσμοντ Ουάσιγκτον, από τον Απόλλωνα Πάτρας, με τον Αμερικανό γκαρντ να οδεύει στην Γαλλία. Ανοίγει ο δρόμος για να ολοκληρωθεί το deal με τον Τζος Πέρκινς.

Αλλαγές ενόψει της έναρξης του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League στον Απόλλωνα Πάτρας. Οι «μελανόλευκοι» μετρούν αντίστροφα για την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στην Καρδίτσα (30/12, 17:00), στην οποία αναμένεται να παρουσιαστούν με νέα πρόσωπα.

Ο Βασίλης Μουράτος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους «μελανόλευκους», καθώς επέστρεψε στο Λαύριο, ενώ εκτός ομάδας τέθηκε και ο Ντέσμοντ Ουάσιγκτον. Ο Αμερικανός γκαρντ έλυσε το συνεργασία του με τους Πατρινούς και οδεύει στην Γαλλία, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδα του πρωταθλήματος της LNB για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου αναμένεται να έχει στη σύνθεσή της τον Τζος Πέρκινς, που θα πάρει τη θέση του Ουάσιγκτον στο ρόστερ. Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται στην Πάτρα τις τελευταίες μέρες και έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «μελανόλευκους» και το μόνο που μένει είναι η επικύρωση της μεταγραφής του, μέσα από την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, που πλέον είναι θέμα χρόνου.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάτρας αναφέρει:

Η ΚΑΕ Απόλλων 1926 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Ντέσμοντ Ουάσιγκτον τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Λίγη ώρα αργότερα οι Πατρινοί προχώρησαν στην ανακοίνωση της απόκτησης του Τζος Πέρκινς, βάζοντας στην μηχανή τους έναν γκαρντ που είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα την ομάδα στις υποχρεώσεις της στην Stoiximan Basket League. Ο 28χρονος πλέι μέικερ θα κάνει ντεμπούτο στο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Καρδίτσα.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάτρας αναφέρει:

Η οικογένεια του Απόλλωνα καλωσορίζει στις τάξεις της τον Αμερικανό Josh Perkins (28 χρόνων, 1,91 μ.).

Ο Perkins έχει εμπειρία από το Ευρωπαϊκό μπάσκετ και ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στη Ρωσία με την Ουράλ Εκατερίνινμπουργκ, με την οποία σε 16 παιχνίδια στη VTB League και σε σχεδόν 21 λεπτά συμμετοχής είχε μ.ο. 5,4 πόντους, 4,3 ασίστ, 1,6 ριμπάουντ, 1,5 λάθη.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Χάποελ Γκιλμπόα Γκαλίλ,  Παρτίζαν, Μπρίντεζι, Σταλ Οστρόβ και Πετκίμ.

Αποφοίτησε από το Γκονζάγκα τη σεζόν 2018-19 και την τελευταία του χρονιά στο NCAA σε 37 παιχνίδια και σε 32 λεπτά συμμετοχής είχε μ.ο. 11,02 πόντους 6,2 ασίστ και 2,72 ριμπάουντ.

Συνολικά με το Γκονζάγκα, αγωνίστηκε σε 153 παιχνίδια στο NCAA έχοντας μ.ο. 10,2 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 4,6 ασίστ, 1,2 κλεψίματα.

Josh Perkins καλώς ήλθες στην οικογένεια μας, να έχεις υγεία και να είσαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε και θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Sportal Euroleague Show με Άλμπα Βερολίνου - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής