Κινείται δυνατά για Μουράτο ο Απόλλων Πατρών

Βασίλης Μουράτος

Κινείται δυνατά για Μουράτο ο Απόλλων Πατρών

Χρήστος Τσάλτας 23:21 - 06.09.2023

Ο Απόλλων Πατρών αναζητάει έναν ακόμα παίκτη για την ενίσχυση του ρόστερ του και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η ομάδα του Νίκου Βετούλα έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Βασίλη Μουράτου, για τον οποίο αναμένεται να κινηθεί άμεσα.

Να χτίσει ένα ρόστερ δυνατό σε όλα τα επίπεδα και με λύσεις σε κάθε θέση θέλει ο Απόλλων Πατρών, για να αποφύγει τις περσινές περιπέτειες. Το... πάθημα της σεζόν 2022-23 έγινε μάθημα στην Πάτρα, με τις κινήσεις αυτού του καλοκαιριού να δείχνουν την κατεύθυνση της ομάδας.

Οι μεταγραφές όμως δεν έχουν σταματήσει. Αφενός γιατί οι «μελανόλευκοι» έχουν περιθώριο για προσθήκη ενός ακόμα ξένου παίκτη (μετρούν 5 ως ώρας) αφετέρου γιατί ο Νίκος Βετούλας έχει ζητήσει μια προσθήκη στην περιφέρεια, ώστε να έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του.

Μια από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει και αναμένεται να κινηθεί δυναμικά η ομάδα της Πάτρας, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, είναι ο Βασίλης Μουράτος. Ο Έλληνας γκαρντ είναι ελεύθερος, έχοντας αποχωρήσει από τον Προμηθέα, με τους «μελανόλευκους» να έχουν ανοίξει κύκλο επαφών με την πλευρά του παίκτη.

Ο Νίκος Βετούλας θέλει έναν γκαρντ με τα στοιχεία του Μουράτου, ώστε να ηγηθεί σε κρίσιμες στιγμές και να μην φοβηθεί να πάρει ευθύνες κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ο Μουράτος άλλωστε έκανε βήματα προόδου στο Λαύριο και στην Πάτρα έχουν σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για το τι μπορεί να φέρει εντός παρκέ.

Την ίδια ώρα οι Αχαιοί παρακολουθούν την αγορά και για απόκτηση ενός ακόμα ξένου αθλητή, με τον Νίκο Βετούλα και τους συνεργάτες του να μην βιάζονται να πάρουν αποφάσεις σε αυτό το κομμάτι.