Τα οκτώ φιλικά προετοιμασίας του Περιστερίου

Τα οκτώ φιλικά προετοιμασίας του Περιστερίου

Sportal newsroom 14:02 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 24.08.2023

Η προετοιμασία του Περιστερίου έχει ξεκινήσει και ο κόουτς Βασίλης Σπανούλης θα αρχίσει να βγάζει τα πρώτα του συμπεράσματα μέσα από τα φιλικά προετοιμασίας που έχουν ήδη προγραμματιστεί. Το πρώτο έρχεται στις 2 Σεπτεμβρίου κόντρα στην ΑΕΚ και ακολουθούν άλλα επτά μέχρι τα τέλη του μήνα.

Την Τρίτη (22/8) ο Βασίλης Σπανούλης συνάντησε στο γήπεδο του Περιστερίου τους παίκτες του και όταν χρησιμοποίησε τη σφυρίχτρα του ουσιαστικά σηματοδότησε την έναρξη της φετινής προετοιμασίας. 

Η ομάδα της δυτικής όχθης της Αττικής πέρσι έκανε μία καταπληκτική πορεία και στο Κύπελλο (έχασε στον τελικό από τον Ολυμπιακό) και στο πρωτάθλημα Ελλάδας, όπου κατέκτησε την τρίτη θέση. Πάνω, σε αυτά τα... θεμέλια θέλουν να χτίσουν οι κυανοκίτρινοι και αυτό θα γίνει κατ' αρχάς μέσα από τις προπονήσεις, αλλά και μέσα από τους φιλικούς αγώνες στο πλαίσιο της προετοιμασίας. 

Η ομάδα μάλιστα, έχει ήδη κατοχυρώσει τη συμμετοχή της σε οκτώ φιλικά ματς με υψηλό δείκτη δυσκολίας, όπως αυτόν που θέλουν να... περάσουν οι παίκτης του Kill-Bill καθ' όλη τη διάρκεια της απαιτητική σεζόν που έρχεται. 

Πέραν λοιπόν της διοργάνωσης και της συμμετοχής του 4ου Τουρνουά «Νίκος Φάσουρας», εκεί που το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, η διαδικασία των αναμετρήσεων ξεκινά στις 2 Σεπτέμβρη με τον αγώνα απέναντι (και πάλι) στην ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια και ολοκληρώνονται στην Ιταλία το διήμερο 22 κα 24 Σεπτέμβρη με την κόντρες απέναντι στη Σάσαρι

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

2/9 ΑΕΚ – Περιστέρι
5/9 Περιστέρι – Απόλλων Πατρών
9/9 Περιστέρι – AEK (4ο Τουρνουά «Νίκος Φάσουρας»)
10/9 Περιστέρι – Παναθηναϊκός (4ο Τουρνουά «Νίκος Φάσουρας»)
13/9 Παναθηναϊκός – Περιστέρι
16/9 Περιστέρι – ΠΑΟΚ
22/9 Σάσαρι – Περιστέρι
24/9 Σάσαρι – Περιστέρι bwin.