Ο Μιχάιλιουκ περιμένει το ΝΒΑ μέχρι... όσο πάει - Το ντόμινο εξελίξεων στους Χιτ που άλλαξε τα δεδομένα για τον Παναθηναϊκό! (vid)

Σβι Μιχάιλιουκ

i

printscreen

Ο Μιχάιλιουκ περιμένει το ΝΒΑ μέχρι... όσο πάει - Το ντόμινο εξελίξεων στους Χιτ που άλλαξε τα δεδομένα για τον Παναθηναϊκό! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:08 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:46 - 24.08.2023

Το ντόμινο εξελίξεων στους Μαϊάμι Χιτ και το trade με τους Μπλέιζερς για τον Λίλαρντ, έβαλε στον «πάγο» την υπόθεση του Σβι Μιχάιλιουκ για τον Παναθηναϊκό.

Η υπόθεση του Σβι Μιχάιλιουκ έχει «παγώσει» για τον Παναθηναϊκό, όπως σας ενημέρωσε σχετικά το Sportal, παρότι ο Ουκρανός είχε δείξει την πρόθεσή του να έρθει στην Ευρώπη, κάνοντας απευθείας επαφές με το Τριφύλλι. Κι αυτό γιατί προέκυψε το... απρόοπτο για το οποίο θα άλλαζαν τα δεδομένα. Εμφανίστηκε δηλαδή ομάδα που ενδιαφέρεται από το NBA, δημιουργώντας ένα ντόμινο εξελίξεων που δεν ευνοεί τους Πράσινους.

Αρχικά, οι Μπόστον Σέλτικς ήταν η ομάδα που φαινόταν διατεθειμένη να του προσφέρει ένα συμβόλαιο. Ο ίδιος, κατ' αρχάς, δεν συγκινήθηκε με την οικονομική πρόταση που ετοιμαζόταν για την αφεντιά του, καθώς οι Κέλτες δεν έχουν μεγάλες δυνατότητες στο salary cup τους και καθόλου ευελιξία στην προσφορά τους Γι' αυτό άλλωστε και εστίασαν τον ενδιαφέρον τους σε έναν βετεράνο φόργουορντ, τον Τι Τζέι Ουόρεν και τον Λαμάρ Στίβενς. Παίκτες που μπορούν να αποκτήσουν με το μίνιμουμ των αποδοχών. Κάλεσαν τους δύο συγκεκριμένους για work out και ουσιαστικά την ίδια στιγμή βγήκαν από το κάδρο του Μιχάιλιουκ. 

Σε αυτό όμως, εντάσσονται πλέον οι Μαϊάμι Χιτ. Οι περσινοί φιναλίστ του ΝΒΑ, που ηττήθηκαν στη σειρά των τελικών από τους πρωταθλητές Ντένβερ Νάγκετς του Νίκολα Γιόκιτς, αυτή τη στιγμή δεν έχουν ανάγκη για έναν σουτέρ. Αναμένεται όμως, να δημιουργηθεί μία κενή θέση και τότε ο Μιχάιλιουκ αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο. Τοπικά μέσα της Φλόριντα που ασχολούνται με τα νέα και τις προθέσεις των Χιτ εξηγούν πως ο Ουκρανός είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τον κόουτς Έρικ Σποέλστρα. 

Το ενδιαφέρον θα αποκτήσει όμως ουσιαστική υπόσταση μόνο όταν (και άμα) ολοκληρωθεί η ανταλλαγή που... δουλεύουν οι Φλόγες και αφορά στην απόκτηση του Ντέιμιαν Λίλαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς

Για να αποκτήσουν τον σούπερ σταρ θα πρέπει να παραχωρηθούν (μεταξύ άλλων) ο Τάιλερ Χίροου και ο Ντάνκαν Ρόμπινσον. Δύο από τους πιο αξιόπιστους σουτέρ της ομάδας, αλλά και τις λίγκας ολόκληρης. Με τον Λίλαρντ και χωρίς αυτούς, οι Χιτ θα αποτελέσουν μία δελεαστική ομάδα, λόγω και τις παρουσίας των Τζίμι Μπάτλερ και Μπαμ Αντεμπάγιο, αλλά και μία από τις διεκδικήτριες του τίτλου. 

«Παγώνει» η υπόθεση Μιχάιλιουκ - Ξεκινάει με Γκριγκόνις και... ανοιχτές κεραίες ο Παναθηναϊκός
EUROLEAGUE

15:47 - 23.08.2023

«Παγώνει» η υπόθεση Μιχάιλιουκ - Ξεκινάει με Γκριγκόνις και... ανοιχτές κεραίες ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός είχε νέα επαφή με τον Σβι Μιχάιλιουκ, αλλά ο Ουκρανός έχει δεύτερες σκέψεις για την Ευρώπη και θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για ένα συμβόλαιο στο NBA.

Σε αυτή την πορεία όμως, θα χρειαστούν ενίσχυση στην περιφέρεια (μιας και έχει αποχωρήσει ήδη ο Μαξ Στρους, ο οποίος ανήκει πλέον στους Καβαλίερς) και έναν ακόμα αποτελεσματικό σουτέρ μακριών αποστάσεων. Γι' αυτόν τον ρόλο ο Σποέλστρα σκέφτεται τον Μιχάιλιουκ, αλλά η πιθανή ανταλλαγή του Λίλαρντ δεν φαίνεται πως -αυτή τη στιγμή- δεν είναι έτοιμη να ολοκληρωθεί. Σκαρώνεται, αλλά υπάρχει απόσταση. 

Οπότε, ο Μιχάιλιουκ στην πραγματικότητα, αν θέλει να συνεχίσει στο ΝΒΑ θα πρέπει να ρισκάρει... περιμένοντας!