Ο Μπάτλερ έπαιξε τένις κόντρα στον Αλκαράθ, του πήρε πόντο και... τρέλανε τον κόσμο! (vids)

Ο Μπάτλερ έπαιξε τένις κόντρα στον Αλκαράθ, του πήρε πόντο και... τρέλανε τον κόσμο! (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:20 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:37 - 24.08.2023

Στα παρκέ τα πάει περίφημα, αλλά ο Τζίμι Μπάτλερ λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το US Open αποφάσισε να δοκιμαστεί στο τένις. Μπήκε στο τερέν με στυλ και προκάλεσε τον Κάρλος Αλκαράθ. Το θέαμα που προσέφερε προκάλεσε γέλιο μέχρι δακρύων, αλλά κάποια στιγμή κατάφερε να πάρει έναν πόντο από το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Μία παράσταση μεταξύ... κωμωδίας και τένις έδωσε ο Τζίμι Μπάτλερ! Την Δευτέρα (28/8) στη Νέα Υόρκη θα ξεκινήσει το US Open και ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ, φιλαλίστ των περσινών τελικών με τους Μαϊάμι Χιτ, έχει ξεκινήσει ήδη... προθέρμανση. Επειδή από τη φύση του είναι πολύ ανταγωνιστικός θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αν το έβαζε στόχο, αλλά προς το παρόν έχει μόνο το στυλ. Όχι την τεχνική που απαιτείται. 

Ο Μπάτλερ βρέθηκε στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει το Grand Slam, δηλαδή στα μπλε-πράσινα τερέν του Flushing Meadows και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με ένα τρέξιμο παράδοξο. 

Ο κόσμος είχε γεμίσει τις κερκίδες για να παρακολουθήσει κάποια event που είχε προγραμματίσει η διοργανώτρια αρχή εν όψει των επίσημων αγώνων. Όλοι οι συμμετέχοντες αστέρες ήταν εκεί, αλλά ο 34χρονος φόργουορντ ήταν αυτός που «έκλεψε» τα βλέμματα. Μάλιστα, πήρε τη ρακέτα και προκάλεσε σε μονομαχία τον Κάρλος Αλκαράθ, το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης. 

Πήρε πρώτα κάποιος οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει με το κίτρινο μπαλάκι, αλλά τελικά δυσκολεύτηκε στην αρχή. Όταν το... βρήκε (τηρουμένων των αναλογιών) εκμεταλλεύτηκε την χαλαρότητα του Αλκαράθ και κατάφερε να του πάρει πόντο! Πιο πολύ όμως, διασκέδασε το πλήθος με τη διάθεσή του για χιούμορ, παρά με τα προσόντα του στο τένις.