«Παγώνει» η υπόθεση Μιχάιλιουκ - Ξεκινάει με Γκριγκόνις και... ανοιχτές κεραίες ο Παναθηναϊκός

Σβι Μιχάιλιουκ

i

© FIBA

«Παγώνει» η υπόθεση Μιχάιλιουκ - Ξεκινάει με Γκριγκόνις και... ανοιχτές κεραίες ο Παναθηναϊκός

Ηλίας Λαλιώτης 15:47 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 24.08.2023

Ο Παναθηναϊκός είχε νέα επαφή με τον Σβι Μιχάιλιουκ, αλλά ο Ουκρανός έχει δεύτερες σκέψεις για την Ευρώπη και θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για ένα συμβόλαιο στο NBA.

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Σβι Μιχάιλιουκ! Ο Ουκρανος μπομπέρ βρίσκεται εδώ και περισσότερο από ένα μήνα στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ώστε να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η εξαιρετική μεταγραφική δραστηριότητα του καλοκαιριού.

Οι δυσκολίες της υπόθεσης ήταν εμφανείς από την πρώτη στιγμή, μιας και ο 26χρονος γκαρντ-φόργουορντ θεωρεί τον εαυτό του παίκτη ΝΒΑ και έκανε τα πάντα για να βρει ένα εγγυημένο συμβόλαιο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. 

Αυτό δεν συνέβη, με αποτέλεσμα ο Μιχάιλιουκ να δείχνει πως το έχει πάρει απόφαση και να στρέφει το ενδιαφέρον του στις προτάσεις που είχε από την Ευρώπη. Και κυρίως στον Παναθηναϊκό που ήδη είχε δείξει στην πλευρά του πόσο τον θέλει. Την περασμένη Παρασκευή (18/8) έγινε η πρώτη απευθείας συζήτηση με τον Ουκρανό σε πολύ θετικό κλίμα.

Ωστόσο, στη νέα συζήτηση που έγινε τις τελευταίες ώρες προέκυψαν νέα δεδομένα. Παρότι ο Παναθηναϊκός έδωσε στον παίκτη όλα όσα ήθελε και ο ίδιος έδειξε να ικανοποιείται, εν τέλει ο 26χρονος άσος φαίνεται πως δεν έχει βγάλει από το μυαλό του το NBA ή παρουσιάστηκαν νέα δεδομένα σε αυτόν από τους μάνατζέρ του. Κι αυτό γιατί μοιάζει πλέον διατεθειμένος να δεχθεί και πρόταση για προσωρινό συμβόλαιο προκειμένου να μείνει στην Αμερική, θεωρώντας πως μπορεί να αρπάξει την ευκαιρία αν του δοθεί.

Με άλλα λόγια η υπόθεση Μιχάιλιουκ «παγώνει» προς το παρόν για τον Παναθηναϊκό και θα ανοίξει ξανά μόνο αν δεν βρει αυτό που ψάχνει ο παίκτης. Ο Εργκίν Αταμάν ήδη είχε τονίσει στους ανθρώπους του Τριφυλλιού πως είναι ικανοποιημένος με τον Μάριους Γκριγκόνις και θα συζητούσε την αλλαγή του μόνο αν έρθεις κάποιος αναμφισβήτητα καλύτερος (όπως ο Ουκρανός).

Οι «πράσινοι» παράλληλα, ωστόσο, έχουν ανοιχτές... κεραίες για οτιδήποτε καλό προκύψει στην αγορά σε αυτή τη θέση. Χωρίς άγχος και βιασύνη.