Ο Τι Τζέι Σταρκς χτύπησε στο ίδιο παιχνίδι, στο ίδιο δεκάλεπτο με δύο διαφορετικές ομάδες! (vid)

Τι Τζέι Σταρκς

Ο Τι Τζέι Σταρκς χτύπησε στο ίδιο παιχνίδι, στο ίδιο δεκάλεπτο με δύο διαφορετικές ομάδες! (vid)

Χρήστος Τσάλτας 21:47 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:54 - 28.10.2023

Ο Τι Τζέι Σταρκς αποχώρησε τραυματίας από το κλειστό της Περιβόλας, στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Πάτρας κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, σε μια συνθήκη που μόνο άγνωστη δεν είναι για τον ίδιο.

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα τόσο του Απόλλωνα Πάτρας, όσο και του Τι Τζέι Σταρκς. Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε στα μέσα της τρίτης περιόδου και με το σκορ στο 44-55 υπέρ της ομάδας της Ρόδου. Ωστόσο αυτή η ατυχία δεν ήταν η πρώτη για τον χαρισματικό σκόρερ, στο ίδιο παιχνίδι και στο ίδιο γήπεδο.

Ο Σταρκς είδε την τύχη να του γυρίζει την πλάτη και στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι του Απόλλωνα Πάτρας με τον Κολοσσό Ρόδου, στην Περιβόλα. Διότι προς τα τέλη της τρίτης περιόδου και ενώ προσπάθησε να εφορμήσει στο καλάθι της ομάδας του Νίκου Βετούλα πάτησε άτσαλα και τραυματίστηκε.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να αποχωρήσει υποβασταζόμενος από το παρκέ και να μην συνεχίσει για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Η συνθήκη αυτή «ζωντάνεψε» ξανά. Στο ίδιο παιχνίδι, αυτή τη φορά ως παίκτης των Πατρινών και σχεδόν στο ίδιο χρονικό σημείο. Με την τύχη να παίζει τα δικά της παιχνίδια αυτή τη φορά. Όχι και τόσο ευχάριστα όμως...

Ο Σταρκς αποχώρησε τραυματίας, καθώς υπέστη σπασμό στον προσαγωγό έπειτα από την πτώση του στο παρκέ, η οποία κάνει τον Νίκο Βετούλα να πονοκεφαλιάζει όχι μόνο για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής, αλλά και για τη συνέχεια της σεζόν, καθώς ο Αμερικανός σκόρερ είναι βασικό κομμάτι του επιθετικού παιχνιδιού της ομάδας του.