Ο Κολοσσός «θυσιάζει» τον Σίμονς για τον Γκάουντλοκ!

Ο Τζέρελ Σίμονς με τον Παπαδάκη

i

©InTime

Ο Κολοσσός «θυσιάζει» τον Σίμονς για τον Γκάουντλοκ!

Sportal newsroom 17:03 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 29.10.2023

Ο Τζέρελ Σίμονς φαίνεται ότι είναι ο παίκτης που θα «κοπεί» από τον Κολοσσό για να αποκτηθεί ο Άντριου Γκάουντλοκ

Ο Τζέρελ Σίμονς θα είναι όπως όλα δείχνουν ο παίκτης που θα «θυσιάσει» ο Κολοσσός, προκειμένου να αποκτήσει τον Άντριου Γκάουντλοκ! 

Ο Αμερικανός γκαρντ έπειτα από πολύ σκέψη του Κούρο Σεγκούρα φαίνεται πως θα είναι ο παίκτης που θα «κοπεί» από την ομάδα της Ρόδου, προκειμένου να έρθει στο «σμαραγδένιο νησί» ο 34χρονος σκόρερ με την μεγάλη εμπειρία.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μεγάλη κίνηση, καθώς οι Ροδίτες με την επισημοποίηση της συμφωνίας τους με τον Γκάουντλοκ θα έχουν αποκτήσει τον κορυφαίο ξένο της ιστορίας τους.

Χωρίς τον Κουζμίνσκας η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:02 - 28.10.2023

Χωρίς τον Κουζμίνσκας η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη

H AEK αντιμετωπίζει την Κυριακή (29/10) τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για την τέταρτη αγωνιστική της Stoixima Basket League και ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας δεν θα αγωνιστεί λόγω του γνωστού προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση. Εκτός δράσης έχει τεθεί ο Μφιόντου Καμπεγκέλε, ενώ ο Λάνγκστον Χολ είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι του Κολοσσού με τον Απόλλωνα το βράδυ του Σαββάτου (28/10, 20:15) θα είναι πιθανότατα το τελευταίο του Σίμονς με την ομάδα της Ρόδου. Εκτός κι αν αλλάξει κάτι άρδην την τελευταία στιγμή, γεγονός που δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα.