Παρακολουθεί τον Τζος Χάγκινς ο Απόλλων Πατρών (vid)

Τζος Χάγκινς

i

@Intime

Παρακολουθεί τον Τζος Χάγκινς ο Απόλλων Πατρών (vid)

Χρήστος Τσάλτας 22:38 - 03.07.2023

Ο Απόλλων Πατρών καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal οι «μελανόλευκοι» έχουν στη λίστα τους το όνομα του Τζος Χάγκινς για τη θέση του πλέι μέικερ.

Η νέα σεζόν αναμένεται να είναι διαφορετική όσον αφορά το ρόστερ του Απόλλωνα Πάτρας. Οι Αχαιοί κατάφεραν να διατηρήσουν τη θέση τους στη μεγάλη κατηγορία, την σεζόν που ολοκληρώθηκε και ενόψει της νέας σεζόν δεν θέλουν να μπουν σε ανάλογες περιπέτειες.

Για το λόγο αυτό το μπάτζετ αναμένεται να ανέβει αυτό το καλοκαίρι, με τους Πατρινούς να εστιάζουν στην ευρωπαϊκή συμμετοχή, μέσω της παρουσίας τους στο FIBA Europe Cup. Τα μηνύματα όσον αφορά την διοργάνωση της παγκόσμιας ομοσπονδίας είναι θετικά, κάτι που σημαίνει πως στο στρατόπεδο του Απόλλωνα ετοιμάζονται για να επιστρέψουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έπειτα από χωρόνια.

Νίκος Βετούλας @ Intime

Την ίδια ώρα σε πρώτο πλάνο έχει μπει η στελέχωση του ρόστερ. Οι «μελανόλευκοι» δεν θα έχουν στις τάξεις τους τον Τέβιν Μακ, καθώς ο Αμερικανός μετακομίζει στην Κίνα με συμβολαιο 40 χιλιάδων δολαρίων το μήνα, ένα ποσό που δεν μπορούσε να «ματσάρει» ο Απόλλων, παρά τη θετική διάθεση για παραμονή του παίκτη.

Ο Γιώργος Γκιουζέλης είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των Πατρινών, που κοιτάζουν και στην ξένη αγορά για παίκτες που θα τους ανεβάσουν επίπεδο. Από τη στιγμή που ο Τέβιν Μακ δεν θα συνεχίσει στην Πάτρα, ο Απόλλων θα αλλάξει όλους τους ξένους του, με τον Νίκο Βετούλα να έχει εντοπίσει τον πρώτο στόχο του για την περιφέρεια στο πρόσωπο του Τζος Χάγκινς.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο Αμερικανός γκαρντ είναι στη λίστα της αχαϊκής ομάδας για τη θέση του πλέι μέικερ, έχοντας όλα τα στοιχεία που θέλει ο Πατρινός προπονητής ενόψει της νέας σεζόν. Ο 29χρονος γκαρντ, εξάλλου, γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα, έχοντας φορέσει τη φανέλα του Περιστερίου, του Ηρακλή και του Άρη. Με τους «κίτρινους» αγωνίστηκε σε 17 αγώνες πρωταθλήματος, μετρώντας 7,5 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 4,8 ασίστ, ενώ διακρίνεται για το «διάβασμα» του παιχνιδιού του και το μοίρασμα της μπάλας. Είναι pass first guy, στοιχείο που έχει ξεχωρίσει και ο Βετούλας.

Οι «μελανόλευκοι» παρακολουθούσαν και την περσινή σεζόν την περίπτωσή του, πριν πάρει μεταγραφή για τον Άρη, με τον Βετούλα να επιλέγει για το φινάλε της σεζόν τον Αλόνζο Βερτζ, ώστε να καλύψει τη θέση του πλέι μέικερ.