«Τσεκάρει» τον Γκιουζέλη ο Απόλλων Πατρών

Γιώργος Γκιουζέλης

i

@Intime

«Τσεκάρει» τον Γκιουζέλη ο Απόλλων Πατρών

Χρήστος Τσάλτας 15:27 - 25.06.2023

Ο Απόλλων Πατρών καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal μια από τις περιπτώσεις που παρακολουθεί ο Νίκος Βετούλας είναι αυτή του Γιώργου Γκιουζέλη.

Αρκετές ομάδες της Basket League δεν έχουν ξεκινήσει να θέτουν επί τάπητος τα μεταγραφικά ενόψει της νέας σεζόν, περιμένοντας τις εξελίξεις αναφορικά με το Μαρούσι και τον Τρίτωνα, αλλά και το κάτα πόσο θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Basket League την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κάθε ενδεχόμενο παραμένει στο τραπέζι, γεγονός που κρατάει τις ομάδες για την ώρα, καθώς δεν υπάρχιε ξεκάθαρη εικόνα, για την ώρα, εάν θα υπάρξει πρωτάθλημα 12 ή 13 ομάδων τη σεζόν 2023-24. Μια συνθήκη που θα παίξει ρόλο στον σχεδιασμό των ομάδων τη νέα σεζόν, καθώς θα επηρεάσει σημαντικά την αγορά σε Έλληνες και ξένους.

Στην Πάτρα ωστόσο και πιο συγκεκριμένα στον Απόλλωνα, έχουν ήδη σηκώσει μανίκια ενόψει της νέας σεζόν. Ο Νίκος Βετούλας συνεχίζει ακόμα μια σεζόν στην αχαϊκή πρωτεύουσα, ενώ η διάθεση που υπάρχει στην ΚΑΕ έιναι να ανέβει το μπάτζετ, προκειμένου η ομάδα να μην μπει σε περιπέτειες αναφορικά με την παρουσία της στην Basket League.

Η περίπτωση του Τέβιν Μακ δεν θα προχωρήσει, παρά την διάθεση που είχε ο Απόλλων να τον κρατήσει στις τάξεις του. Ο Αμερικανός δέχτηκε «χρυσή» πρόταση 40 χιλιάδων δολαρίων από ομάδα της Κίνας, την οποία δεν μπορούσε να αρνηθεί, με τους Πατρινούς να μπαίνουν σε διαδικασία να κοιτάξουν άλλες επιλογές.

Τέβιν Μακ

Την ίδια στιγμή όμως έχουν ξεχωρίσει οι λίστες και όσον αφορά την ελληνική αγορά. Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο παίκτης που βρίσκεται στο κάδρο για την ομάδα της Πάτρας έιναι ο Γιώργος Γκιουζέλης.

Ο Γκιουζέλης είναι 27 ετών και αγωνίζεται στη θέση του φόργουορντ. Το πρώτο μισό της σεζόν 2022-23 τον βρήκε στο Περιστέρι, ενώ το δεύτερο μισό στην Καρδίτσα, βοηθώντας τους νεοφώτιστους να φτάσουν στον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Πρόκειται για περίπτωση που απασχολεί έντονα τον Νίκο Βετούλα και τους συνεργάτες του, καθώς στο πρόσωπο του Έλληνα φόργουορντ βλέπει μια αξιόπιστη λύση για τη θέση 4, σε άμυνα και επίθεση.