Τζαμάκος: «Κάποια πράγματα μας έχουν γυρίσει την πλάτη»!

Τζαμάκος: «Κάποια πράγματα μας έχουν γυρίσει την πλάτη»!

Γιάννης Πάλλας 23:25 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:31 - 30.03.2024

Ο συνεργάτης του Γιάννη Χριστόπουλου, Κώστας Τζαμάκος που πήγε στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για την ήττα του Απόλλωνα από τον ΠΑΟΚ

Ο Απόλλωνας Πάτρας είναι σε δυσχερή θέση και πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην Elite League, μετά και την ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο προπονητής των Πατρινών Γιάννης Χριστόπουλος δεν βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον «δικέφαλο», καθώς αποβλήθηκε μετά την αψιμαχία του με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας της Θεσσαλονίκης Θανάση Χατζόπουλο.

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του. Για εμάς είναι μια δύσκολη χρονιά, γιατί δεν έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε κάποιες νίκες» δήλωσε ο Κώστας Τζαμάκος στη συνέντευξη Τύπου άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Χριστόπουλου.

Και συμπλήρωσε: «Δυστυχώς, κάποια πράγματα μας έχουν γυρίσει την πλάτη. Ήρθαμε να παλέψουμε με απουσίες. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για μια ομάδα του μεγέθους μας. Ήμασταν στο παιχνίδι μέχρι την αποβολή του κόουτς. Ήταν καθοριστικό σημείο, για να γυρίσει το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ».

Οι Πατρινοί είναι λογικό να μην έχουν την κατάλληλη ψυχολογία, καθώς ξέρουν πως εάν κερδίσει η Καρδίτσα ένα ακόμη παιχνίδι στα playout τότε θα έχει χαθεί κάθε ελπίδα παραμονής στην κατηγορία. Υπό αυτή την έννοια υπάρχει μεγάλη πίεση και σε συνδυασμό με τις περιορισμένες επιλογές που έχει στη διάθεση του ο Γιάννης Χριστόπουλος είναι λογικό να μην υπάρχει η ανάλογη ψυχολογία για να κυνηγήσουν το... θαύμα.