Απόλλων Πατρών: Έκλεισε Φιλιππάκο, έρχεται στην Πάτρα ο Τζοκ
i

Φιλιππάκος / © Intime

Απόλλων Πατρών: Έκλεισε Φιλιππάκο, έρχεται στην Πάτρα ο Τζοκ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:48 - 19.12.2022 / Ανανεώθηκε: 22:14 - 19.12.2022

Ο Πάνος Φιλιππάκος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει και με τον Πίτερ Τζοκ.

Ο Απόλλων Πατρών μπήκε δυναμικά στα μεταγραφικά δρώμενα, με την ομάδα του Νίκου Βετούλα να είναι έτοιμη για ακόμα μια κίνηση με τον Πάνο Φιλιππάκο. 

Ο 28χρονος φόργουρντ έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και ο Απόλλωνας ασχολήθηκε με την περίπτωσή του, μετά και το ναυάγιο στην υπόθεση Γιάνκοβιτς, με τον άλλοτε παίκτη του Κοροίβου Αμαλιάδας να είναι έτοιμος να γίνει κάτοικος Πατρών, καθώς μόνο τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.  

Ο Φιλιππάκος δεν είχε το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στην ΑΕΚ και προτίμησε να αποχωρήσει, προκειμένου να βρει αλλού χώρο και χρόνο, με τον Απόλλωνα, ο οποίος ήθελε ελληνική ενίσχυση, να βρίσκει στο πρόσωπό του μια ακόμα λύση στους ψηλούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην Basket League. 

Πέραν του Φιλιππάκου, ο Απόλλωνας έχει ήδη ολοκληρώσει και τη συμφωνία του με τον Πίτερ Τζοκ. 

Όπως διαβάσατε μέσα από το SPORTAL, ο Τζοκ θα πάρει την θέση του Τέιλορ στο «μελανόλευκο» ρόστερ, 

Ο Σουδανός φόργουορντ πάντως δεν θα είναι ο πρώτος από την χώρα της Αφρικής που θα αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η αρχή έγινε και πάλι στη φετινή χρονιά όταν το Λαύριο απέκτησε τον διεθνή με την Εθνική ομάδα της χώρας σέντερ Κερ Κουάθ.