Απορρίφθηκε η ένσταση του Ολυμπιακού για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

i

©Intime

Απορρίφθηκε η ένσταση του Ολυμπιακού για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 17:41 - 22.11.2023

Απορριπτική ήταν η απάντηση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΟΚ στην ένσταση του Ολυμπιακού για τον αγώνα μπάσκετ Γυναικών της Α1.

Η τελευταία πράξη του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 Γυναικών παίχτηκε στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΟΚ, το οποίο απέρριψε την ένσταση των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει ένσταση στην οποία υποστήριζε ότι έγινε κακή εφαρμογή του κανονισμού παιδιάς, ζητώντας φάουλ της Τζόουνς στη Μόρισον, μετά το άστοχο σουτ της Γουίλιαμς. Οι διαιτητές δεν σφύριξαν κάποια παράβαση στην συγεκριμένη φάση, θεωρώντας πως είχε λήξει ο χρόνος των 24 δευτερολέπτων και έδωσαν την μπάλα από την πλάγια γραμμή στον Παναθηναϊκό για να εκδηλώσει επίθεση στα τελευταία 2" του αγώνα.

Ωστόσο αυτό δεν τον ασπάστηκε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΟΚ, αφού απέρριψε την ένσταση ως αβάσιμη, δίνοντας και τυπικά πλέον τον αγώνα στον Παναθηναϊκό, ολοκληρώνοντας έτσι ένα ακόμα παιχνίδι που πήγε να κριθεί εκτός αγωνιστικών χώρων.