Κατέθεσε ένσταση ο Ολυμπιακός για την τελευταία φάση με τον Παναθηναϊκό! (vid)
i

©InTime

Κατέθεσε ένσταση ο Ολυμπιακός για την τελευταία φάση με τον Παναθηναϊκό! (vid)

Sportal newsroom 18:13 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:15 - 04.11.2023

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε ένσταση για κακή εφαρμογή του κανονισμού πεδιάς στην ήττα από τον Παναθηναϊκό

Ένσταση κατέθεσε ο Ολυμπιακός μετά το τέλος του εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όπου ηττήθηκε με 56-55, για την 5η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σ’ αυτή την κίνηση υποστηρίζοντας πως έγινε κακή εφαρμογή του κανονισμού πεδιάς, ζητώντας φάουλ της Τζόουνς στη Μόρισον, μετά το άστοχο σουτ της Γουίλιαμς.

Οι διαιτητές δεν σφύριξαν κάποια παράβαση στην συγεκριμένη φάση, θεωρώντας πως είχε λήξει ο χρόνος των 24 δευτερολέπτων και έδωσαν την μπάλα από την πλάγια γραμμή στον Παναθηναϊκό για να εκδηλώσει επίθεση στα τελευταία 2" του αγώνα.

Ουσιαστικά, πλέον το ντέρμπι θα έχει και συνέχεια, μετά την ένσταση του Ολυμπιακού για κακή εφαρμογή του κανονισμού πεδιάς. Τις επόμενες ημέρες θα εξεταστεί το θέμα και θα υπάρξει ανάλογη απόφαση. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θα επιληφθεί του θέματος και θα πάρει την απόφαση της.

Πάντως, αξίζει να επισημανθεί πως οι ενστάσεις για κακή εφαρμογή κανονισμών που αφορούν υποδείξεις των διαιτητών θα μπορούν να γίνονται μέχρι το τέλος της σεζόν. Διότι, από τη νέα χρονιά οι ομάδες δεν θα μπορούν να αμφισβητήσουν αποφάσεις των «γκρι», παρά μόνο όσες έχουν να κάνουν με συγκεκριμένα ζητήματα όπως ο χρόνος του αγώνα ή της επίθεσης.

Αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού η Σταμολάμπρου και λύγισε την ώρα που έκανε δηλώσεις (vid)
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

17:16 - 04.11.2023

Αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού η Σταμολάμπρου και λύγισε την ώρα που έκανε δηλώσεις (vid)

Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των «πράσινων». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ελληνίδα παίκτρια κατά τη διάρκεια των δηλώσεων της να βάλει τα κλάματα.

Από τη στιγμή όμως που μπορούν αυτή την ώρα οι «ερυθρόλευκοι» να καταθέσουν ένσταση, δεν έχασαν την ευκαιρία να το κάνουν και πλέον το ντέρμπι θα έχει και... συνέχεια.