Εκτός και ο Μιλουτίνοφ με τον ΠΑΟΚ
i

©InTime

Εκτός και ο Μιλουτίνοφ με τον ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 16:22 - 04.11.2023

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (5/11, 17:15, ΕΡΤ 3) χωρίς τον Σέρβο σέντερ και τους Σίκμα-ΜακΚίσικ

Χωρίς τον Νίκολα Μιλουτίνοφ θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της Κυριακής (5/11, 17:15, ΕΡΤ 3) με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Ο Σέρβος σέντερ που αγωνίστηκε έχοντας πρόβλημα στο γόνατο στο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, θα προφυλαχθεί για να είναι έτοιμος για τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Συνεπώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας εκτός από τους μόνιμους απόντες του τελευταίου διαστήματος Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ, δεν θα έχει στη διάθεση του ούτε τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Η Χάποελ Χολόν δεν θα παίξει στα Λιόσια: «Είμαστε σε αναζήτηση γηπέδου, ανεξάρτητα απ' όσα βγαίνουν από την ΑΕΚ»
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

15:45 - 04.11.2023

Η Χάποελ Χολόν δεν θα παίξει στα Λιόσια: «Είμαστε σε αναζήτηση γηπέδου, ανεξάρτητα απ' όσα βγαίνουν από την ΑΕΚ»

Η Χάποελ Χολόν δεν θα αγωνιστεί στο κλειστό των Λιοσίων και το επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωσή της, τονίζοντας πως βρίσκεται σε αναζήτηση γηπέδου για τα εντός έδρας παιχνίδια της για το BCL.

Με σημαντικές απουσίες λοιπόν, ο Ολυμπιακός θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, με τους «ερυθρόλευκους» να συμπεριλαμβάνουν στην αποστολή τον έφηβο, Αναστάσιο Ροζακέα.