Ο φίλαθλος των Μπακς ευστόχησε στο σουτ των 10 χιλιάδων δολαρίων (vid)

Ο φίλαθλος των Μπακς ευστόχησε στο σουτ των 10 χιλιάδων δολαρίων (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:25 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:37 - 04.11.2023

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης των Μιλγουόκι Μπακς με τους Νιου Γιορκ Νικς στο παρκέ του Fiserv Forum εμφανίστηκε ένας φίλαθλος των Ελαφιών και μία πρόκληση. Είχε στη διάθεσή του ένα σουτ από το κέντρο του γηπέδου κι αν το έβαζε θα έπαιρνε 10.000 δολάρια. Και τα πήρε!

Ήταν η βραδιά του και όλες οι δυνάμεις που ασκούνται τον πλανήτη ήταν με το μέρος του! Και το αποτέλεσμα ήταν να βάλει ένα σουτ που μέχρι και ο Ντέιμιαν Λίλαρντ θα δυσκολευόταν να βάλει. Απροπόνητος, ίσως και φαγωμένος, με blue jean και παπούτσια ακατάλληλα για μπάσκετ, ο φίλαθλος των Μιλγουόκι Μπακς κατέβηκε στο παρκέ γιατί αυτός κληρώθηκε να διαγωνιστεί. 

Η πρόκληση που είχε μπροστά του ήταν να σουτάρει από το κέντρο του γηπέδου και αν ευστοχούσε θα απολάμβανε δόξα, αλλά κυρίως θα έπαιρνε μία επιταγή 10.000 δολαρίων. Πήρε φόρα, πέταξε κάπως... άτσαλα τη μπάλα και αυτή αφού πρώτα χτύπησε στο ταμπλό βρήκε τον στόχο! 

Το γήπεδο τον αποθέωσε, ενώ αυτός έτρεξε πανηγυρίζοντας όπου ο ενθουσιασμός του τον οδήγησε και λίγο αργότερα εισέπραξε το έπαθλό του. Αυτό συνέβη στο ημίχρονο της αναμέτρησης των Μπακς με τους Νικς στην πρεμιέρα του in-season tournament

NBA Top 10: To νικητήριο lay up του Στέφεν Κάρι στην κορυφή των highlights
NBA

11:13 - 04.11.2023

NBA Top 10: To νικητήριο lay up του Στέφεν Κάρι στην κορυφή των highlights

H... πονηρή σκέψη και η άψογη εκτέλεση του Στέφεν Κάρι στην προσπάθειά του που έδωσε τη νίκη τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς βρέθηκε στο Νο 1 των δέκα καλύτερων φάσεων από τα παιχνίδια του in-season tournament του ΝΒΑ, που διεξήχθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (4/11).

Εκτός από τον φίλαθλο του Μιλγουόκι, συνολικά και οι αθλητές της ομάδας ήταν πολύ εύστοχοι απέναντι στη Νέα Υόρκη και πήραν τη νίκη με 110-105. Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ είχε 30 πόντους με 4/7 τρίποντα, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 3/3 και 22 πόντους. Όλοι μαζί είχαν 20/39, δηλαδή ποσοστό ευστοχίας στο 51.3%. Το πιο πολύτιμό όμως, ήταν αυτό των 10.000 δολαρίων!