H συνεργασία του Αντετοκούνμπο με τον Λίλαρντ και οι 52 πόντοι τους στη νίκη των Μπακς (vid)

H συνεργασία του Αντετοκούνμπο με τον Λίλαρντ και οι 52 πόντοι τους στη νίκη των Μπακς (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:03 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 04.11.2023

O Nτέμιαν Λίλαρντ είχε 30 πόντους και 4/7 τρίποντα στη νίκη των Μπακς επί των Νικς, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σταμάτησε στους 22 με 3/3 μακρινά σουτ. Το Μιλγουόκι ξεκίνησε δυναμικά το in-season tournament με τους δύο σούπερ σταρς να συνεργάζονται άψογα!

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει εξηγήσει με τον τρόπο του, πως οι ηγετικές αρμοδιότητες που έχει συνηθίσει να έχει στο ΝΒΑ ο Ντέιμιαν Λίλαρντ εδώ και μία δεκαετία θα συνεχίσουν να ορίζουν το παιχνίδι του, ακόμα και τώρα που βρίσκεται... δίπλα στον Greek Freak και κατοικεί στο Μιλγουόκι

Και στη νίκη επί των Νιου Γιορκ Νικς, για την πρεμιέρα του in-season tournament, ο Dame ήταν σε καλή βραδιά. Όταν το παιχνίδι βρέθηκε στο όριο, η μπάλα πήγε σε εκείνον και ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με 30 πόντους. Το σπουδαιότερο κατόρθωμά του όμως, συνέβη στο τελευταίο λεπτό. Όταν με τρίποντο έβαλε μπροστά τα Ελάφια (104-103) και 40'' πριν από το τέλος τελείωσε με άψογο λέι απ μετά την πάσα του Κρις Μίντλετον για να «κλειδώσει» την επικράτηση των Μπακς. 

Σε όλη τη διαδρομή όμως, δεν ήταν μοναχός του. Ο Αντετοκούνμπο παρατηρούσε, στήριζε και προσέφερε ό,τι η ομάδα του χρειαζόταν. Είχε 22 πόντους και στη στατιστική του κατέγραψε επίσης 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ. 

Ιστορικό... χαμηλό στο ΝΒΑ - Επτά ματς με μέσο όρο διαφορές στους 4,9 πόντους στην πρεμιέρα του in-season tournament (vid)
NBA

09:36 - 04.11.2023

Ιστορικό... χαμηλό στο ΝΒΑ - Επτά ματς με μέσο όρο διαφορές στους 4,9 πόντους στην πρεμιέρα του in-season tournament (vid)

To πρώτο in-season tournament στα χρονικά του ΝΒΑ ξεκίνησε και από το πρόγραμμα της πρεμιέρας, όλα τα ματς εκτός της νίκης των πρωταθλητών Νάγκετς κόντρα στους Μάβερικς, κρίθηκαν σε μία -άντε δύο το πολύ- λεπτομέρειες. Τα τρία παιχνίδια είχαν διαφορά δύο πόντων και συνολικά οι διαφορές κινήθηκαν στους 4,9 πόντους, ο δεύτερος χαμηλότερος μέσος όρος της δεκαετίας!

Οι δύο σούπερ σταρς των Ελαφιών είχαν μαζί 52 πόντους με 7/10 τρίποντα (τα 3/3 από τα χέρια του Greek Freak), 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Χρειάζονται χρόνο να για να δημιουργήσουν τη... χημεία για να γίνει η ομάδα τους «τρομακτική», αλλά έχουν όλα τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για να το κάνουν.