NBA Top 10: To νικητήριο lay up του Στέφεν Κάρι στην κορυφή των highlights
i

printscreen

NBA Top 10: To νικητήριο lay up του Στέφεν Κάρι στην κορυφή των highlights

Γιώργος Γαβριλάκης 11:13 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:15 - 04.11.2023

H... πονηρή σκέψη και η άψογη εκτέλεση του Στέφεν Κάρι στην προσπάθειά του που έδωσε τη νίκη τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς βρέθηκε στο Νο 1 των δέκα καλύτερων φάσεων από τα παιχνίδια του in-season tournament του ΝΒΑ, που διεξήχθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (4/11).

Σε μία βραδιά που ξεκίνησε το in-season tournament του ΝΒΑ, στην πρώτη version της ιστορία και εξ αιτίας αυτής της διαδικασίας τα παρκέ των γηπέδων απέκτησαν νέο έντονο χρώμα (κυριολεκτικά), πριν πάνω σε αυτά διεξαχθούν επτά παιχνίδια. Μάλιστα, τα πέντε κρίθηκαν στο όριο και σε ελάχιστες λεπτομέρειες. 

Σε ένα από αυτά, ο Στέφεν Κάρι με μία αριστοτεχνική κίνηση προσπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και σκληροτράχηλο αμυντικό, Λου Ντορτ και σχεδόν στην εκπνοή (απέμειναν 0,2 του δευτερολέπτου) έδωσε τη νίκη στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς απέναντι στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Η ενέργειά του αυτή τοποθετήθηκε στο Νο 1 της λίστας με τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής. 

H συνεργασία του Αντετοκούνμπο με τον Λίλαρντ και οι 52 πόντοι τους στη νίκη των Μπακς (vid)
NBA

10:03 - 04.11.2023

H συνεργασία του Αντετοκούνμπο με τον Λίλαρντ και οι 52 πόντοι τους στη νίκη των Μπακς (vid)

O Nτέμιαν Λίλαρντ είχε 30 πόντους και 4/7 τρίποντα στη νίκη των Μπακς επί των Νικς, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σταμάτησε στους 22 με 3/3 μακρινά σουτ. Το Μιλγουόκι ξεκίνησε δυναμικά το in-season tournament με τους δύο σούπερ σταρς να συνεργάζονται άψογα!

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο... μετρ των μπλοκ, Μάιλς Τέρνερ. Ο σέντερ των Ιντιάνα Πέισερς εκμεταλλεύτηκε τα τεράστια άνω άκρα του για να «σβήσει τα φώτα» στον Ιβάν Μόμπλεϊ των Κλίβελαντ Καβαλίερς που σκέφτηκε να καρφώσει στο αντίπαλο καλάθι, αλλά τελικά η σκέψη του δεν έγινε πράξη. 

Δείτε τις δέκα καλύτερες φάσεις από την πρεμιέρα του In-season Tournament...

Sportal Euroleague Show: Ήττα για τον Παναθηναϊκό στη Βαρκελώνη και σκληρά λόγια από τον Αταμάν

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!