Ο Αντετοκούνμπο έκανε χαρούμενο νεαρό θαυμαστή του - Η ήττα ξεχάστηκε όταν του έδωσε τη φανέλα του αγώνα (vid)

Ο Αντετοκούνμπο έκανε χαρούμενο νεαρό θαυμαστή του - Η ήττα ξεχάστηκε όταν του έδωσε τη φανέλα του αγώνα (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:27 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:51 - 02.11.2023

Με το που ολοκληρώθηκε η χαμένη για τους Μπακς αναμέτρηση με τους Ράπτορς στο Τορόντο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είδε έναν νεαρό να φοράει τα πράσινα του Μιλγουόκι και του έκανε ένα δώρο που δεν θα το ξεχάσει ποτέ!

Είχε... ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του το συναίσθημα της απογοήτευσης. Οι Μιλγουόκι Μπακς μόλις είχαν χάσει στο Τορόντο από τους Ράπτορς και μάλιστα χωρίς να λειτουργήσει τίποτα σωστά για τα Ελάφια. 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ήταν παραγωγικός και οι 16 πόντοι του δεν ήταν δυνατόν να δώσουν ούτε καν ελπίδες νίκης στην ομάδα του. Βάδιζε προς τα αποδυτήρια θέλοντας να ξεχάσει ό,τι είχε προηγηθεί στο παρκέ και τότε συνάντησε έναν νεαρό θαυμαστή του! 

Τον είδε να φοράει τα πράσινα των Μπακς μπροστά από μία κερκίδα που σχεδόν όλοι φορούσαν τα κόκκινα των Ράπτορς. Τον πλησίασε και του έδωσε τη φανέλα του. Υπέγραψε πάνω της και τον έκανε να συγκινηθεί. 

Το... κόλπο με το παπούτσι - Ο ΛεΜπρόν μπέρδεψε τους Κλίπερς και έβαλε το πιο εύκολο καλάθι της ζωής του (vids)
NBA

11:36 - 02.11.2023

Το... κόλπο με το παπούτσι - Ο ΛεΜπρόν μπέρδεψε τους Κλίπερς και έβαλε το πιο εύκολο καλάθι της ζωής του (vids)

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε ως προτεραιότητά του να διορθώσει το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με το παπούτσι του. Δεν συμμετείχε στο ξεκίνημα της επίθεσης, αλλά όταν το έκανε, οι Κλίπερς τον είχαν... ξεχάσει κι έτσι παρουσιάστηκαν ξαφνικά πανεύκολες συνθήκες για να σκοράρει!

Αμέσως μετά, ο νεαρός του έδωσε άλλη μία εμφάνιση, αυτή με το No 34 του Μιλγουόκι και το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην πλάτη, που του την είχαν αγοράσει οι γονείς του. Τώρα έχει δύο στην κατοχή του και παρά το γεγονός ότι δεν είδε τους Μπακς να παίρνουν τη νίκη, δεν θα ξεχάσει ποτέ του αυτή την αναμέτρηση στον Καναδά. 

Sportal Euroleague Show με Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και όλα τα highlights της ημέρας

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!