Το απίθανο buzzer beater του Κλέι Τόμπσον στα 0.2", με δύο παίκτες «κρεμασμένους» πάνω του - Τι έκανε ο Βεζένκοφ (vids)

Το απίθανο buzzer beater του Κλέι Τόμπσον στα 0.2", με δύο παίκτες «κρεμασμένους» πάνω του - Τι έκανε ο Βεζένκοφ (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 07:52 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:41 - 02.11.2023

Παραλίγο οι Κινγκς, παρά την απουσία του ΝτιΑρόν Φοξ, να πάρουν εκδίκηση από τους Ουόριορς για την προημερών ήττα τους στο Σακραμέντο. Μόνο που ο Κλέι Τόμπσον... εμφανίστηκε και ευστόχησε σχεδόν στην εκνπονή για να πανηγυρίσει αυτός και το Γκόλντεν Στέιτ ολόκληρο τη νίκη με 102-101.

Δεν πέρασαν δα και πολλές... ώρες απο την προηγούμενη συνάντησή τους. Τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου ο Στέφεν Κάρι με τους 41 πόντους του είχε νικήσει τους Κινγκς στο Σαρκαμέντο. Τώρα οι Ουόριορς ήταν οι γηπεδούχοι και το αποτέλεσμα επαναλήφθηκε, με διαφορετικό τρόπο και στυλ, αλλά με την ίδια ουσία. 

Αυτή τη φορά η νίκη ήρθε από τα χέρια του Κλέι Τόμπσον. Αυτός πήρε το τελευταίο σουτ για τους Πολεμιστές και ήταν εύστοχος σχεδόν με την εκπνοή του αγώνα. Μετά την κατάληξη της μπάλας στον προορισμό της, απέμεναν 0,2'' και τίποτα δεν μπορούσε να αλλάξει. Ο Τόμπσον «έγραψε» το τελικό 102-101 και οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς πήραν την τέταρτη νίκη τους στα πέντε πρώτα ματς της regular season. 
 

Συνολικά στον αγώνα ο άνθρωπος που έκρινε τη νίκη είχε 14 πόντους και ο Στέφεν Κάρι πρόσθεσε άλλους 21. Ο Ντέιμοντ Γκριν επηρέασε το παιχνίδι ουσιαστικά (13 πόντοι, 9 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ), ενώ οι Σακραμέντο Κινγκς αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματία ΝτιΑρόν Φοξ και μόνο ο Ντομάντας Σαμπόνις στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων: 23 πόντοι, 11 ριμπάουντ 8 ασίστ. 

Κακή βραδιά για τους Μπακς, βαριά ήττα στο Τορόντο - Στα... χαμηλά Γιάννης και Λίλαρντ (vids)
NBA

07:34 - 02.11.2023

Κακή βραδιά για τους Μπακς, βαριά ήττα στο Τορόντο - Στα... χαμηλά Γιάννης και Λίλαρντ (vids)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο περιορίστηκε όπως σπάνια του συμβαίνει και έφθασε μόλις και μετά βίας τους 16 πόντους και τα 4 ριμπάουντ, την ίδια ώρα που ο Λίλαρντ είχε 15 πόντους με 4/9 σουτ. Αυτές τις επιδόσεις εκμεταλλεύτηκαν οι Ράπτορς και τιμώρησαν στο Τορόντο τους Μιλγουόκι Μπακς με τελικό σκορ 130-111. Οι Σιάκαμ, Σρέντερ και Μπαρνς έκαναν τη διαφορά!

Ο Σάσα Βεζένκοφ αγωνίστηκε για 17'26'', αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει, ούτε συστηματικά, ούτε ουσιαστικά. Είχε 2 πόντους με 1/3 διποντα και 0/3 τρίποντα, πήρε βέβαια 5 ριμπάουντ, αλλά... ως εκεί. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα σε τέσσερις αγώνας για την ομάδα του και το χειρότερο παιχνίδι του σε προσωπικό επίπεδο από τη στιγμή που πήγε στην Αμερική. 

Sportal Euroleague Show με Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και όλα τα highlights της ημέρας

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!