Κακή βραδιά για τους Μπακς, βαριά ήττα στο Τορόντο - Στα... χαμηλά Γιάννης και Λίλαρντ (vids)

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

@ photo by Michael Reaves / Getty Images / Ideal Images

Κακή βραδιά για τους Μπακς, βαριά ήττα στο Τορόντο - Στα... χαμηλά Γιάννης και Λίλαρντ (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 07:34 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:39 - 02.11.2023

O Γιάννης Αντετοκούνμπο περιορίστηκε όπως σπάνια του συμβαίνει και έφθασε μόλις και μετά βίας τους 16 πόντους και τα 4 ριμπάουντ, την ίδια ώρα που ο Λίλαρντ είχε 15 πόντους με 4/9 σουτ. Αυτές τις επιδόσεις εκμεταλλεύτηκαν οι Ράπτορς και τιμώρησαν στο Τορόντο τους Μιλγουόκι Μπακς με τελικό σκορ 130-111. Οι Σιάκαμ, Σρέντερ και Μπαρνς έκαναν τη διαφορά!

Αυτή τη φορά τίποτα δεν λειτούργησε σωστά. Ούτε οι παραδοσιακές... αξίες, μηδέ οι νέες δυνάμεις. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο περιορίστηκε, ο Ντέιμιαν Λίλαρντ δεν απείλησε και οι Ράπτορς βρήκαν την ευκαιρία να επιβληθούν στους Μιλγουόκι Μπακς. Και το έκαναν με τρόπο εντυπωσιακό και τελικό σκορ 130-111.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα των Ελαφιών (η πρώτη ήρθε από τους Ατλάντα Χοκς) και ο Greek Freak έκανε ένα από τα πιο... υποτονικά του παιχνίδια από τη στιγμή που μεταμορφώθηκε σε σούπερ σταρ του ΝΒΑ. Είχε 16 πόντους με 5/11 σουτ, ενώ περιορίστηκε και στις υπόλοιπες στατιστικές κατηγορίες: 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη. Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ επίσης, ήταν εκτός κλίματος. Έπαιξε 30'36'' και σε αυτό το διάστημα πήρε μόλις 9 σουτ. Εβαλε τα τέσσερα και τελείωσε το ματς με 15 πόντους και 6 ασίστ. Μόνο Μάικ Μπίσλεϊ ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 20 πόντους κα 6/9 τρίποντα. 

Την ίδια ώρα οι γηπεδούχοι Ράπτορς είχαν τρεις παίκτες του με 20+ πόντους. Ο Πασκάλ Σιάκαμ είχε τους περισσότερους (26), ενώ οι Ντένις Σρέντερ και Σκότι Μπαρνς έκαναν double double. Ο Γερμανός με 24 πόντους και 11 ασίστ και ο νεαρός φόργουορντ με 21 πόντους και 12 ριμπάουντ. 

«Διπλός» ήταν και ο σέντερ των Καναδών, Τζόελ Ποέλτλ με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ. Η κυριαρχία των Πτερόσαυρων ήταν εντυπωσιακή, όπως εντυπωσιακή ήταν και η δεύτερη νίκη τους στα πέντε πρώτα παιχνίδια της σεζόν. 

Sportal Euroleague Show με Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και όλα τα highlights της ημέρας

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!