Εκνευρισμένοι οι Γερμανοί ΝΒΑers με το μπόνους της Ομοσπονδίας για την κατάκτηση του Μουντομπάσκετ

Εκνευρισμένοι οι Γερμανοί ΝΒΑers με το μπόνους της Ομοσπονδίας για την κατάκτηση του Μουντομπάσκετ

Γιώργος Γαβριλάκης 11:18 - 01.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:47 - 01.11.2023

Ο Ντένις Σρέντερ των Τορόντο Ράπτορς, αλλά και τα αδέλφια Βάγκνερ των Ορλάντο Μάτζικ ενημερώθηκαν για το μπόνους που σκοπεύει να δώσει στους διεθνείς η ομοσπονδία της Γερμανίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θεωρούν όμως, πως τα 16.000 ευρώ ανά αθλητή είναι... ψίχουλα και εκφράστηκαν δημόσια γι' αυτό.

Με το που ενημερώθηκαν ότι η Ομοσπονδία μπάσκετ της Γερμανίας θα καταθέσει στους λογαριασμούς των διεθνών το ποσό που αντιστοιχεί στο μπόνους για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αρχικά χάρηκαν. Αμέσως μετά, κατάλαβαν πως πρόκειται για κάποιο... συμβολικό ποσό. Ειδικά για τα δεδομένα τους. 

Τα 16.000 ευρώ που προβλέπονται ανά αθλητή, φαίνεται πως δεν ικανοποιεί κανέναν τους. Βέβαια, οι μόνοι που εκφράστηκαν επί του θέματος ήταν οι τρεις ακριβοπληρωμένοι ΝΒΑers. Ο ηγέτης της ομάδας, Ντένις Σρέντερ, ο οποίος αγωνίζεται στους Τορόντο Ράπτορς, το ανερχόμενο αστέρι των Ορλάντο Μάτζικ, Φρανζ Βάγκνερ, αλλά και ο μεγάλος του αδελφός και συμπαίκτης του στην ομάδα της Φλόριντα, Μο Βάγκνερ

Πιο αυστηρός απ' όλους πάντως, ήταν ο Σρέντερ, ο οποίος σε δηλώσεις του στην «Braunschweiger Zeitung» εξήγησε τον τρόπο που αντιμετωπίζει την συγκεκριμένη κατάσταση. «Θέλουμε απλώς την εκτίμηση ότι όλοι μαζί ως ομάδα και φυσικά κάθε παίκτης ξεχωριστά, θυσιάσαμε το καλοκαίρι για να παίξουμε για την εθνική ομάδα. Για να τιμήσουμε το εθνόσημο και να κατακτήσουμε μία διάκριση ως χώρα». Και αφού τα κατάφεραν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο όλων, νικώντας στον τελικό τη Σερβία, ο Σρέντερ θεωρεί πως το ποσό αυτό είναι... κέρασμα και όχι επιβράβευση. 

Οι μασκαράδες ΝΒΑers και οι μεταμφιέσεις τους για το Halloween (pics, vids)
NBA

09:34 - 01.11.2023

Οι μασκαράδες ΝΒΑers και οι μεταμφιέσεις τους για το Halloween (pics, vids)

Για λόγους παράδοσης, αλλά κυρίως για... χαβαλέ οι παίκτες του ΝΒΑ τέτοιες μέρες -λόγω της εορτής Halloween- κάνουν εντύπωση από την πρώτη στιγμή που εμφανίζονται στο γήπεδο. Πριν καν αγωνιστούν. Οι φορεσιές τους είναι πάντα εμπνευσμένες και η προϊστορία αυτών πολύ ισχυρή!

Σε παρόμοιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Φρανζ Βάγκνερ, ο οποίος όπως είπε «δεν θα ήθελα να περιορίσω αυτή την επιτυχία σε μια οικονομική αξία και μία συζήτηση γύρω από χρήματα, αλλά η αλήθεια είναι πως ακούγεται κάπως περίεργη η αποτίμηση της επιτυχίας». Ο αδελφός του, Μο, από την άλλη σημείωσε πως η ομοσπονδία θα πρέπει να το ξανασκεφτεί και συγκεκριμένα ανέφερε πως «μπορούν σίγουρα να το... δουλέψουν. Δεν είμαι τόσο έμπειρος στα θέματα αυτά, αλλά πιστεύω ότι θα βρούμε μια λύση ως ένωση παικτών και ως ομάδα».