O μαγικός κόσμος του NBA: Η καριέρα του στους Σίξερς άντεξε για λιγότερο από τρία λεπτά και τελικά έγινε ανταλλαγή!

Φίλιπ Πετρούσεφ

O μαγικός κόσμος του NBA: Η καριέρα του στους Σίξερς άντεξε για λιγότερο από τρία λεπτά και τελικά έγινε ανταλλαγή!

Νίκος Καλαμπάκας 19:57 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:01 - 31.10.2023

Ο Πετρούσεφ το καλοκαίρι θέλησε να βρει μια θέση στο ΝΒΑ και σε σύντομο χρονικό διάστημα διαπίστωσε πως λειτουργεί η λίγκα.

O Φιλίπ Πετρούσεφ έχει παίξει μόλις ένα παιχνίδι στο ΝΒΑ κι όμως ετοιμάζεται να μεταπηδήσει σε άλλη ομάδα ένα. Ο 23χρονος, ύψους 2,11 μέτρων Σέρβος σέντερ έχει συμπεριληφθεί στην ανταλλαγή του Τζέιμς Χάρντεν και από εδώ και πέρα ​​θα αγωνίζεται στους Κλίπερς. Ο χρόνος του με τους Σίξερς ήταν ελάχιστος και δύσκολα κάποιος θα τον θυμάται. Έπαιξε μόνο 2:41 πριν γίνει ανταλλαγή .

Ο Βαλκάνιος έπαιξε στο τελευταίο παιχνίδι του franchise, μια άνετη νίκη επί των Μπλέιζερς, και είχε την ευκαιρία να πάρει μόνο ένα ριμπάουντ. Τίποτα άλλο. Στη Φιλαδέλφεια μόλις και μετά βίας είχαν την ευκαιρία να τον δοκιμάσουν. Συμμετείχε στο Summer League , αν και έπαιξε μόνο δύο παιχνίδια με μέσο όρο 21,8 λεπτά, 12,5 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 2,5 τάπες .

Ο Πετρούσεφ μεγάλωσε στις ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν πριν υπογράψει στην Μπασκόνια σε ηλικία μόλις 14 ετών . Πέρασε δύο σεζόν στη Βιτόρια πριν φύγει για τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου συνέχισε την εκπαίδευσή του σε διάφορα κολέγια. Όταν επέλεξε ένα πανεπιστήμιο, επέλεξε τον Gonzaga, όπου είχε μέσο όρο 17,5 πόντους και 7,9 ριμπάουντ τα δύο χρόνια που έμεινε εκεί.

Το καλοκαίρι αποφάσισε να κάνει το άλμα στο ΝΒΑ προσπαθώντας να βρει μια θέση στους Σίξερς στη σκιά του Τζόελ Έμπιντ . Είναι δύσκολο να είσαι ένας από τους αναπληρωματικούς του νυν MVP της σεζόν . Άντεξε ένα παιχνίδι στη Φιλαδέλφεια πριν ετοιμάσει τις βαλίτσες του στην άλλη άκρη των Ηνωμένων Πολιτειών και πετάξει στο Λος Άντζελες . Ο Πετρούσεφ μόλις έφτασε στην καλύτερη Λίγκα στον κόσμο, αλλά ξέρει ήδη από πρώτο χέρι πώς λειτουργεί, σύμφωνα με το Sportando μάλλον δεν θα τον κρατήσουν ούτε αυτοί...