Το ΝΒΑ θα φοράει εσώρουχα με την υπογραφή της Κιμ Καρντάσιαν...

Η Κιμ Καρντάσιαν θα προμηθεύει με εσώρουχα το ΝΒΑ

i

Twitter / NBA

Το ΝΒΑ θα φοράει εσώρουχα με την υπογραφή της Κιμ Καρντάσιαν...

Νίκος Καλαμπάκας 17:36 - 30.10.2023

Το ΝΒΑ ξεκινάει συνεργασία με την εταιρεία SKIMS η οποία στο εξής θα προμηθεύει με εσώρουχα τη λίγκα όπως και το WNBA αλλά και την USA Basketball.

Η εταιρεία SKIMS που ανήκει στην Κιμ Καρντάσιαν ξεκινά συνεργασία με το NBA, το WNBA αλλά και την USA Basketball, όπως ανακοινώθηκε από τις δύο πλευρές.

Η SKIMS στο εξής θα προμηθεύει τις παραπάνω λίγκες με εσώρουχα και όπως δήλωσε ο Κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ η λίγκα ανυπομονεί να προσφέρει στους φίλους της μοναδικές εμπειρίες:

«Η SKIMS έγινε γρήγορα μια από τις μάρκες μας με τη μεγαλύτερη πολιτιστική επιρροή. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους οπαδούς του NBA και στους πελάτες της SKIMS μοναδικές εμπειρίες, νέες προσφορές και προϊόντα υψηλής ποιότητας μέσω της συνεργασίας μας», δήλωσε κατά την παρουσίαση της χορηγίας ο Άνταμ Σίλβερ.

Από την πλευρά της, η γνωστή influencer είπε για τη νέα συνεργασία:

«Είμαι περήφανη για τη συνεργασία της SKIMS με το NBA, καθώς είναι μια αντανάκλαση της αυξανόμενης επιρροής της SKIMS στον πολιτισμό. Η SKIMS και το NBA θα συνδέουν ανθρώπους κάθε προέλευσης μέσω της μόδας, του αθλητισμού και του ταλέντου και ανυπομονώ να δω τη συνεργασία να ευδοκιμεί».

🔴Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!

Tags: