Οι μασκαράδες ΝΒΑers και οι μεταμφιέσεις τους για το Halloween (pics, vids)

Οι μασκαράδες ΝΒΑers και οι μεταμφιέσεις τους για το Halloween (pics, vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:34 - 01.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:41 - 01.11.2023

Για λόγους παράδοσης, αλλά κυρίως για... χαβαλέ οι παίκτες του ΝΒΑ τέτοιες μέρες -λόγω της εορτής Halloween- κάνουν εντύπωση από την πρώτη στιγμή που εμφανίζονται στο γήπεδο. Πριν καν αγωνιστούν. Οι φορεσιές τους είναι πάντα εμπνευσμένες και η προϊστορία αυτών πολύ ισχυρή!

Αρκετές φορές σούπερ σταρ του ΝΒΑ εμφανίζονται στο γήπεδο με εκκεντρικές φορεσιές. Παράξενα παπούτσια, μπλουζάκια που κάποιοι δεν θα τολμούσαν καν να φορέσουν ούτε στην κρεβατοκάμαρά τους για να πέσουν για ύπνο. 

Αρκετοί ασχολούνται με τη μόδα, κάποιοι ακόμα και με την υψηλή ή την ακριβή ραπτική, ενώ υπάρχουν και οι συντηρητικοί της ιστορίας. Αυτοί που φορούν ακόμα κοστούμι για να πάνε στη δουλειά ή φροντίζουν απλώς να έχουν ένα τυπικό casual look. Οι εκκεντρικοί πάντως, τις τελευταίες μέρες έχουν ξεσαλώσει. Διότι στις ΗΠΑ γιορτάζουν το Halloween (σκεφτείτε κάτι σαν τις δικές μας απόκριες σε σχέση με την ενδυμασία όχι την θρησκευτικότητα) και έχουν… άλλοθι. 

Μάλιστα, ακόμα και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε την έμπνευσή του και μετά τη νίκη επί των Μαϊάμι Χιτ εμφανίστηκε ως Hulk στη συνέντευξη Τύπου. Σαν υπερήρωας όμως, είχε εμφανιστεί και στο παρκέ αγωνιζόμενος για την ομάδα του

Μία μέρα αργότερα κι ενώ οι πρώτοι είχαν δώσει τα δείγματα γραφής, το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου (ξημερώματα 1ης Νοεμβρίου στην Ελλάδα), η κατάσταση… εκτροχιάστηκε! Ο νεαρός Γάλλος, Βικτόρ Ουεμπανιαμά, προσαρμόστηκε αμέσως στην αμερικάνικη κουλτούρα, αν και κατοικεί μόλις μερικούς μήνες στο Σαν Αντόνιο και λίγο πριν μπει στο γήπεδο -απ’ όπου βγήκε νικητής κόντρα στους Σανς του Κέβιν Ντουράντ- είχε εμφανιστεί στο Φοίνιξ με τη μορφή του Slenderman. Και με το ζόρι έβλεπε κάτω από τη μάρκα του.

O ΝτιΑντρέ Τζόρνταν ντύθηκε... Τέιλορ Σουίφτ

Η έξοδος του ΛεΜπρόν με την Σαβάνα

O Στιβ Κερ πήρε το... όσκαρ καλύτερης μεταμφίεσης

Ο πιο ρεαλιστικός Hulk

Οι λάτρεις των θρίλερ

Τι έχει δείξει η... ιστορία

Ανάλυση από τον Playmobile Ρέντικ

Tags: