Η μεταμφίεση του Αντετοκούνμπο και η χαρά του πίσω από τη μάσκα του Hulk (vid)

Η μεταμφίεση του Αντετοκούνμπο και η χαρά του πίσω από τη μάσκα του Hulk (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 06:30 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 08:36 - 31.10.2023

Ντύθηκε σαν τον Hulk, έτσι μπήκε στο γήπεδο και έτσι βρήκε από αυτό. Έτσι πήγε και στην συνέντευξη Τύπου και μάλιστα προσπάθησε να αλειώσει τη φωνή του για να ακουστεί πιο... σκληρός. Τελικά, έγινα ξανά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αυτός ο συμπαθής τύπος που έκλεισε 10 χρόνια προϋπηρεσίας στο ΝΒΑ.

Πίσω από τη μάρκα που είχε σχεδιαστεί ώστε να έχει μία άγρια έκφραση, υπήρχε το χαρούμενο και χαμογελαστό πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο 28χρονος σούπερ σταρ του ΝΒΑ πήγε στο γήπεδο μεταμφιεσμένος ως Hulk λόγω της γιορτής του Halloween, λίγο αργότερα μπήκε στο παρκέ του Fiserv Forum, νίκησε τους Μαϊάμι Χιτ και ξαναντύθηκε με την φορεσιά του υπερήρωα της Marvel. 

Με αυτήν εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου και με ανάλογη φωνή για να δείχνει ακόμα πιο… σκληρός και μπορεί να μην φαίνονταν οι εκφράσεις του αλλα αν έβγαζε τη μάσκα θα φανερωνόταν ο ενθουσιασμένος. Όχι μόνο γιατί οι Μιλγουόκι Μπακς επέστρεψαν στις νίκες μετά την αποτυχία στην Ατλάντα, ούτε γιατί αυτή τη φορά ο άμεσος συνεργάτης του, Ντέιμιαν Λίλαρντ, είχε καλή απόδοση. Το συναίσθημά του πηγάζει κυρίως από το γεγονός ότι ήταν η μέρα που συμπληρώνει 10 χρόνια στο ΝΒΑ. Και αυτό δεν αποτελεί μικρή υπόθεση, αλλά ένα σπουδαίο επίτευγμα για τον ίδιο! 

Deja vu - 20 χρόνια μετά: Ο ΛεΜπρόν, την ίδια μέρα, στην ίδια πόλη, έκανε το ίδιο κάρφωμα με τα ίδια παπούτσια
NBA

13:56 - 30.10.2023

Deja vu - 20 χρόνια μετά: Ο ΛεΜπρόν, την ίδια μέρα, στην ίδια πόλη, έκανε το ίδιο κάρφωμα με τα ίδια παπούτσια

Στις 29 Οκτωβρίου 2003 ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι στο ΝΒΑ και αυτό συνέβη στο Σακραμέντο. Ακριβώς 20 χρόνια μετά επέστρεψε στην πρωτεύουσα της Καλιφόρνιας ως παίκτης των Λέικερς αυτή τη φορά και ο Ρόκι Ουάιντερ ήταν εκεί! Ο άνθρωπος που τον έβγαλε την ιστορική φωτογραφία τότε, το έκανε ξανά και τώρα! Με το ίδιο στυλ, την ώρα που έκανε το ίδιο κάρφωμα, φορώντας τη νέα έκδοση των παπουτσιών εκείνης της εποχής.

Πάντως, για αρχή είπε στους παρευρισκομένους πως «ελάτε, μην φοβάστε» εννοώντας από το παρουσιαστικό του και υπονοώντας ότι μπορούν να κάνουν στον Hulk ερωτήσεις. Απάντησε στα γρήγορα με την… κανονική του φωνή και αποχώρησε για να πάει σπίτι και να γιορτάσει τη μέρα με την οικογένειά του. Ντυμένοι αναλόγως και κάνοντας φάρσες ή κεράσματα όπως ορίζει το Halloween.

Sportal Monday Live: Άτλας στο ΣΕΦ ο Μήτογλου, νίκη - δήλωση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!