Η… μοναξιά του Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι και η ήττα από τους Ατλάντα Χοκς (vids)

Η… μοναξιά του Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι και η ήττα από τους Ατλάντα Χοκς (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 06:23 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:02 - 30.10.2023

Οι Χοκς πήραν στο Μιλγουόκι, περιόρισαν τον Ντέιμιαν Λίλαρντ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρά την δυναμική του παρουσία (26 πόντοι, 11 ριμπάουντ) δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις πιέσεις των φιλοξενούμενων. Η ομάδα από την Ατλάντα νίκησε άνετα με 127-110 και είχε επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και κορυφαίο όλων τον Τρέι Γιανγκ (20 πόντοι, 11 ασίστ).

Δύο πράγματα έκαναν οι Χοκς στην επίσκεψή τους στο Fiserv Forum του Μιλγουόκι. Βρήκαν τον τρόπο στην επίθεση να απειλήσουν με πολλαπλούς τρόπους και στην άμυνα να σταματήσουν τον Ντέιμιαν Λίλαρντ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τους… ξέφυγε, ήταν δύσκολο να τον ελέγξουν, αλλά τον άφησαν μόνο τους και κατάφεραν τελικά να τον νικήσουν

Τα Γεράκια επικράτησαν με 127-110, αν και ο Greek Freak έκανε ένα ακόμα double double (26 πόντοι, 11 ριμπάουντ), όπως είχε κάνει και στην πρεμιέρα. Η μεγάλη διαφορά όμως, σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι, ήταν πως ο Λίλαρντ τα ξημερώματα της Δευτέρας (30/10) ήταν απελπιστικά άστοχος. Από τους 39 πόντους στη νίκη επί των Σίξερς, «βυθίστηκε» στους 6 πόντους με 2/12 σουτ.  

Ο μόνος που ανταποκρίθηκε για τα Ελάφια, από τη στιγμή που ο Κρις Μίντλετον δεν αγωνίστηκε, ήταν ο Μαλίκ Μπίσλεϊ. Είχε 18 πόντους με 4/10 τρίποντα, αλλά την ίδια στιγμή οι Ατλάντα Χοκς είχαν πολλές επιλογές και πολλούς τρόπους να επειλήσουν. 

Ο Τρέι Γιανγκ ήταν πρώτος σκόρερ με 20 πόντους. Το εντυπωσιακό πάντως, ήταν πως άλλοι επτά συμπαίκτες του έβαλαν διψήφιο πόντο και ο Γιανγκ τους βοήθησε σε αυτή τους την παραγωγή, καθώς είχε και 11 ασίστ στη στατιστική του. Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είχε 17 πόντους με 4/7 τρίποντα ερχόμενος από τον πάγκο, ενώ ο Κλιντ Καπέλα έκανε κι αυτός ένα double double με 12 πόντους και 11 ριμπάουντ. 

Μετά το παιχνίδι, ο προπονητής των νικητών, Κουίν Σνάιντερ, αποκάλυψε πως αρχικός στόχος «ήταν να σταματήσουμε τον Λίλαρντ και τα καταφέραμε βάζοντας δύο παίκτες πάνω του», όπως είπε. 

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς είναι η πιο... πολύτιμη ομάδα του ΝΒΑ - Η αξία τους ξεπερνά τα 7,7 δισεκατομμύρια δολάρια
NBA

15:43 - 29.10.2023

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς είναι η πιο... πολύτιμη ομάδα του ΝΒΑ - Η αξία τους ξεπερνά τα 7,7 δισεκατομμύρια δολάρια

Σύμφωνα με το Forbes η χρηματιστηριακή αξία των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς συνεχίζει να αυξάνεται. Από τα 7,56 δισεκατομμύρια δολάρια της περασμένης σεζόν, πλέον ο δείκτης έχει φθάσει τα 7,7 και οι... δεύτεροι Νιου Γιορκ Νικς απέχουν πάνω από ένα δισεκατομμύριο.

Το… κόλπο έπιασε και μάλιστα, προβλημάτισε τον συνάδελφό του και κόουτς των Μπακς, Έιντριαν Γκρίφιν, ο οποίος αναφερόμενος στα double team των αντιπάλων σημείωσε πως «επειδή αυτό θα συμβαίνει συχνά πρέπει να δουλέψουμε τη συνθήκη και να βελτιωθούμε. Και σίγουρα να μην ξανακάνουμε 23 λάθη, όπως κάναμε σήμερα». 

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

https://www.youtube.com/watch?v=2kXs58aPQYk

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!