Τα στιγμιότυπα από το show του Λίλαρντ και το double double του Αντετοκούνμπο στην πρώτη νίκη των Μπακς
i

@ photo by Patrick McDermott / Getty Images / Ideal Images

Τα στιγμιότυπα από το show του Λίλαρντ και το double double του Αντετοκούνμπο στην πρώτη νίκη των Μπακς

Γιώργος Γαβριλάκης 07:08 - 27.10.2023 / Ανανεώθηκε: 07:13 - 27.10.2023

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ στο πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα των Μπακς έβαλε 39 πόντους και οδήγησε την ομάδα στη νίκη (118-117) επί των Σίξερς για την πρεμιέρα τους στο ΝΒΑ. Έβαλε ό,τι κρίσιμο σουτ πήρε πάνω του και έκανε πάταγο στην τελευταία περίοδο. Δίπλα του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με ένα ισχυρό double double να τον συντροφεύει!

Ούτε ο ίδιος ο Ντέμιαν Λίλαρντ δεν θα είχε σκεφτεί πως το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς θα εξελιχθεί τόσο υπέροχα! Η νίκη επί των Σίξερς ήρθε οριακά, με ένα πόντο διαφορά και τελικό σκορ το 118-117

Ο 33χρονος σούπερ σταρ που αποκτήθηκε από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς για να αναζωογονήσει τη διάθεση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το έκανε με το που εμφανίστηκε στην πόλη. Πριν καλά καλά αγωνιστεί. Τώρα, που υπάρχει το πρώτο πρακτικό δείγμα, η αξιολόγησή είχε μία βαθμολογία: Δέκα με τόνο! Η... παράσταση που περιελάμβανε 39 πόντους και πολλά μεγάλα καλάθια! Ο Dame έβαλε όλα τα κρίσιμα σουτ, το τρίποντο που «κλείδωσε» τη νίκη και γενικά ήταν ασταμάτητος. Στα τελευταία 3'15'' της αναμέτρησης έβαλε 11 πόντους και συνολικά στην τελευταία περίοδο 14. Όταν η μπάλα «έκαιγε» πήγε στα χέρια του και από εκεί στο αντίπαλο καλάθι. 

Ο Greek Freak από την άλλη, δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι παραπάνω από ένα ισχυρό double double με 23 πόντους και 13 ριμπάουντ. Δηλαδή, μία... κλασική γι' αυτόν επίδοση. Είδε πως ο συμπαίκτης του ήταν έτοιμος για να πρωταγωνιστήσει και του έκανε χώρο πάνω στο παρκέ. 

Το πρώτο δείγμα λοιπόν, αυτής της νέας συνεργασίας ήταν υπέροχο και ήδη οι αντίπαλοι σε Ανατολή και Δύση αρχίζουν να προβληματίζονται για το τι έπεται συνολικά από τους παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς, αλλά ειδικά από το κορυφαίο δίδυμο αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο το ΝΒΑ