Το... κόλπο με το παπούτσι - Ο ΛεΜπρόν μπέρδεψε τους Κλίπερς και έβαλε το πιο εύκολο καλάθι της ζωής του (vids)
i

printscreen

Το... κόλπο με το παπούτσι - Ο ΛεΜπρόν μπέρδεψε τους Κλίπερς και έβαλε το πιο εύκολο καλάθι της ζωής του (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:36 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:05 - 02.11.2023

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε ως προτεραιότητά του να διορθώσει το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με το παπούτσι του. Δεν συμμετείχε στο ξεκίνημα της επίθεσης, αλλά όταν το έκανε, οι Κλίπερς τον είχαν... ξεχάσει κι έτσι παρουσιάστηκαν ξαφνικά πανεύκολες συνθήκες για να σκοράρει!

Κάτι ένοιωσε να τον ενοχλεί στο πέλμα, όπως όταν βαδίζεις σε χωματόδρομο και ξαφνικά ένα πετραδάκι μπαίνει στο παπούτσι και δεν μπορείς να περπατήσεις. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στα μέσα της δεύτερης περιόδου ετοιμαζόταν να επιτεθεί στους Κλίπερς μαζί με τους συμπαίκτες του, όταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα και δεν μπορούσε να το αγνοήσει... 

Πήρε το αμυντικό ριμπάουντ, έδωσε τη μπάλα στον πόιντ γκαρντ, ΝτιΆντζελο Ράσελ και αντί να ακολουθήσει την ροή του αγώνα, σταμάτησε! Έβγαλε το παπούτσι, το τίναξε γρήγορα γρήγορα, απαλλάχθηκε από το ενοχλητικό στοιχείο κι ενώ οι συμπαίκτες του εκδήλωναν ήδη την επίθεση, έτρεξε για να τους συναντήσει στο άλλο μισό του γηπέδου. 

Οι Κλίπερς τον είχαν ξεχάσει. Η άμυνα αδράνησε και εν τέλει με αυτό το... περίεργο σύστημα ή κόλπο, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έβαλε το πιο εύκολο καλάθι στην καριέρα του, που ξεκίνησε το 2003 και συνεχίζεται στον ίδιο ρυθμό και στο ίδιο επίπεδο. 

Οι Σέλτικς έβαλαν 155 πόντους στους Πέισερς και έσπασαν ρεκόρ εξήντα χρόνων! (vid)
NBA

09:05 - 02.11.2023

Οι Σέλτικς έβαλαν 155 πόντους στους Πέισερς και έσπασαν ρεκόρ εξήντα χρόνων! (vid)

Από το 1960 και μετά οι Μπόστον Σέλτικς ποτέ δεν είχαν βάλει πάνω από 150 πόντους. Τώρα, το καλάθι των Πέισερς το φόρτωσαν με 155 και αυτή ήταν η δεύτερη καλύτερη επιθετικής παραγωγή της ιστορίας τους -που ξεκινά από το 1949.

Μάλιστα, όταν ολοκληρώθηκε ο συγκλονιστικός αγώνας οι Λέικερς νίκησαν στην παράταση με 130-125 και αυτός έγινε ο μόνος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που έχει βάλει πάνω από 30 πόντους στην 21η χρονιά του στο πρωτάθλημα. Με τους 35 που σημείωσε ξεπέρασε τον Ντιρκ Νοβίτζκι.  

Sportal Euroleague Show με Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και όλα τα highlights της ημέρας

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!