Αργεντίνος φίλαθλος... έκοψε τα πόδια του Καμπάτσο (vid)

Φακούντο Καμπάτσο

i

© fiba.com

Αργεντίνος φίλαθλος... έκοψε τα πόδια του Καμπάτσο (vid)

Sportal newsroom 14:34 - 24.02.2023

Ο Φακούντο Καμπάτσο του Ερυθρού Αστέρα ανέλυε στον τηλεοπτικό φακό τη νίκη της Αργεντινής επί του Καναδά, όταν ένας ενθουσιώδης συμπατριώτης του πετάχτηκε, τον τρόμαξε και τον αγκάλιασε.

Μόλις είχε ολοκληρωθεί η μεγάλη νίκη της Αργεντινής απέναντι στον Καναδά με 83-72 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023. Παρά το γεγονός ότι η επιτυχία αυτή δεν συνδυάστηκε με πρόκριση για την «Μπιανκοσελέστε» έγινε ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση. Πλέον η κατάσταση είναι στα χέρια της Αργεντινής και ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Φακούντο Καμπάτσο, μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε -ως είθισται- στον τηλεοπτικό φακό. 

Κι αφού εξηγούσε τα του παιχνιδιού και προσπαθούσε να πάρει και κάποιες ανάσες, αφού είχε προηγηθεί έντονο και απαιτητικό παιχνίδι, ένας συμπατριώτης του, ενθουσιώδης φίλαθλος, πετάχτηκε πίσω του και τον κατατρόμαξε. Στη συνέχεια τον αγκάλιασε και αμέσως μετά αποχώρησε... με ή χωρίς τη θέλησή του. Ο 31χρονος γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα αφού κατάλαβε περί τίνος πρόκειται χαμογέλασε και συνέχισε να αναλύει τον αγώνα στον δημοσιογράφο σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. 

Ο Καμπάτσο πάντως, παίρνει ενέργεια από αυτά τα παιχνίδια και διατηρείται σε φόρμα. Οι αγώνες της Αδριατικής Λίγκας δεν φθάνουν γι’ αυτόν και πλέον ανεβάζει στροφές γιατί από τον Μάρτιο (θεωρητικά) ο Ερυθρός Αστέρας θα τον ενεργοποιήσει στην Euroleague και τότε αξίζει να δούμε τι εξελίξεις και τι επίδραση θα έχει αυτό, στο πιο κρίσιμο σημείο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ -μετά το ΝΒΑ.