Ο Γκλίκμαν «πέταξε το μπαλάκι» στους ατζέντηδες του Καμπάτσο
i

Twitter / kkcrvenazvezda

Ο Γκλίκμαν «πέταξε το μπαλάκι» στους ατζέντηδες του Καμπάτσο

Sportal newsroom 18:08 - 17.01.2023 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 17.01.2023

Σε συνέντευξή του ο CEO της Euroleague τόνισε ότι για τη μη συμμετοχή του Καμπάτσο με τον ερυθρό Αστέρα ευθύνεται η ομάδα του για τις οφειλές και οι μάνατζέρ του που δεν τον ειδοποίησαν για το ban.

Το θέμα του Φακούντο Καμπάτσο είναι ένα από αυτά που «καίνε» τον κόσμο της Euroleague. Ο Αργεντινός παίκτης του Ερυθρού Αστέρα βρίσκεται από τις αρχές Δεκεμβρίου στο Βελιγράδι, όμως ακόμα δεν έχει αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά παιχνίδι της ομάδα του. 

Πέσιτς: «Μόνο ένας μπορεί να βοηθήσει στην υπόθεση Καμπάτσο. Ο Γκλίκμαν!»
EUROLEAGUE

16:57 - 13.01.2023

Πέσιτς: «Μόνο ένας μπορεί να βοηθήσει στην υπόθεση Καμπάτσο. Ο Γκλίκμαν!»

Η υπόθεση του Φακούντο Καμπάτσο και του Ερυθρού Αστέρα για το πότε θα αποκτήσει ο Αργεντίνος δικαίωμα συμμετοχής στην Euroleague έχει ταλαιπωρήσει τους πάντες. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας, Σβέτισλαβ Πέσιτς, ξέρει ποιος μπορεί να δώσει τη λύση…

Δεν έχουν περάσει παρά μερικές μέρες από τη δήλωση του κόουτς της εθνικής Σερβίας, ότι ο μοναδικός άνθρωπος που θα μπορούσε να λύσει το θέμα, είναι ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Μάρσαλ Γκλίκμαν και έρχεται ο ίδιος ο CEO να τον διαψεύσει. Ο κ. Γκλίμαν μίλησε στην ιστοσελίδα Basketnews.com, επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι για το θέμα του γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα, όσο και αν ο ίδιος θέλει να τον βλέπει να αγωνίζεται. 

O ισχυρός άνδρας της Euroleague αφού εξήγησε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες που τηρούνται σε περιπτώσεις που οι ομάδες είναι ασυνεπείς προς τους παίκτες, αναφέρθηκε στο θέμα του Καμπάτσο, πετώντας το μπαλάκι ουσιαστικά στους μάναζτέρ του.

Ο CEO της Euroleague ανέφερε αρχικά ότι ο Καμπάτσο του έστειλε ένα mail. Όπως είπε ο ίδιος του απάντησε προσωπικά σε ένα καροσκελές email εξηγώντας του τους λόγους που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι την 1η Μαρτίου. «Αισθάνομαι άσχημα για τον Φακούντο Καμπάτσο. Φυσικά και θα τον ήθελα στο παρκέ. Αυτή δεν είναι η ερώτηση. Μίλησα απευθείας μαζί του», είπε ο Γκλίκμαν.

«Νομίζω ότι έχουμε κάνει το σωστό. Η δουλειά μου είναι να υπερασπιστώ τα συμφέροντα όλων των παικτών. Και νομίζω ότι αν ο κύριος Καμπάτσο έχει παράπονο, μπορεί να μιλήσει με τους ατζέντηδές του. Επειδή αυτοί γνώριζαν την κατάσταση και ίσως δεν του το μετέφεραν σωστά.