Ο Καστρίτης θέλει τον Καρ στον Άρη! (vid)

Ο Καστρίτης θέλει τον Καρ στον Άρη! (vid)

Sportal newsroom 21:11 - 24.07.2023

Την περίπτωση του Μάρκους Καρ καλοβλέπουν στον Άρη, κατόπιν υπόδειξης του Γιάννη Καστρίτη

Σε διαπραγματεύσεις με τον Μάρκους Καρ (24χρ., 1.88) βρίσκεται ο Άρης. Ο Καναδός πλέι μέικερ που έλαβε μέρος στο φετινό Summer League του Λας Βέγκας με τους Φοίνιξ Σανς έχοντας 2.2 πόντους μέσο όρο, 1.7 ασίστ και 1.5 ριμπάουντ σε 12.6 λεπτά συμμετοχής, φαίνεται ότι είναι ο παίκτης που έχει υποδείξει ο Γιάννης Καστρίτης για την περιφέρεια.

Ο απόφοιτος του πανεπιστημίου του Τέξας αγωνίστηκε πέρσι για λογαριασμό των Τέξας Λόνγκχορνς έχοντας 15.8 πόντους μέσο όρο, 4.1 ασίστ και 2.9 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Ο Έλληνας τεχνικός τον ξεχώρισε από πολλές περιπτώσεις παικτών που μελέτησε και τον θεωρεί ιδανική επιλογή για το κομμάτι της οργάνωσης και της δημιουργίας.

Η διοίκηση του Άρη είναι σε συνεχή επαφή με τον εκπρόσωπο του Μάρκους Καρ, έτσι ώστε να κλείσει το θέμα το συντομότερο. Μάλιστα, οι ιθύνοντες των «κιτρίνων» φαίνεται να πιέζουν προκειμένου να απαντήσει το συντομότερο.

Εθνική ομάδα: Μπαίνουν στις προπονήσεις Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο, εκτός λόγω ΝΒΑ ο Γιάννης
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

20:01 - 24.07.2023

Εθνική ομάδα: Μπαίνουν στις προπονήσεις Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο, εκτός λόγω ΝΒΑ ο Γιάννης

Στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη τίθενται από την Τρίτη (25/7) ο Θανάσης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ενώ εκτός παραμένει μέχρι τις 28 του μήνα λόγω ΝΒΑ ο Γιάννης

Από κει και πέρα, ο σχεδιασμός προχωράει κανονικά με τον Γιάννη Καστρίτη να θέλει να δημιουργήσει ένα σύνολο πολύ ποιοτικό που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις του Eurocup.