Έφτασε τα 700 διαρκείας σε δυο εβδομάδες ο Άρης

Έφτασε τα 700 διαρκείας σε δυο εβδομάδες ο Άρης

Γιάννης Πάλλας 19:03 - 26.07.2023

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ Άρης «φεύγουν» με γοργούς ρυθμούς και ήδη πουλήθηκαν 700 σε δυο εβδομάδες

Στον Άρη ο κόσμος αποτελεί το μεγάλο «όπλο» στην προσπάθεια που γίννεται και αυτό αποτυπώνεται ήδη στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν διατεθεί σε δυο εβδομάδες.

Όπως υποστηρίζουν οι ιθύνοντες της ΚΑΕ έχουν πουληθεί ήδη 700 εισιτήρια διαρκείας σε διάστημα δυο εβδομάδων, γεγονός που αναμένεται να οδηγήσει πιθανότατα σε νέο ρεκόρ!

Κι αυτό γιατί ενώ έχουν συμπληρωθεί 14 ημέρες από την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας, ο Άρης βρίσκεται 500 εισιτήρια μακριά από την περσινή διάθεση τους.

Από τη στιγμή λοιπόν που απομένουν περισσότεροι από δυο μήνες για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας, υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα ξεπεραστεί ο αριθμός των 1200 και θα δημιουργηθεί ένα νέο ρεκόρ.

Η παρουσία στο Eurocup δημιουργεί προσδοκίες στους ανθρώπους του Άρη και ο κόσμος αποτελεί βασικό κομμάτι της προσπάθειας. Η ανταπόκριση τους αυξάνει την ευθύνη του Γιάννη Καστρίτη και των παικτών του που γνωρίζουν ότι θα πρέπει να τα δώσουν όλα προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους.

Σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας υπάρχοουν ακόμη κενά στο ρόστερ, τα οποία δεν βιάζεται να καλύψει ο Έλληνας τεχνικός, καθώς θέλει να κινηθεί στοχευμένα και με παίκτες που θα βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα.