Έφτασε στη Γαλλία ο Άρης – Οι δηλώσεις Καστρίτη και Χάρελ

Γιάννης Καστρίτης

i

©Intime

Έφτασε στη Γαλλία ο Άρης – Οι δηλώσεις Καστρίτη και Χάρελ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:59 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:59 - 13.11.2023

Ο Άρης έφτασε στην Γαλλία, όπου το βράδυ της Τρίτης (14/11, 20:30) θα αντιμετωπίσει την Μπουργκ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του EuroCup.

Έτοιμοι για δράση στον Άρη, με τους Θεσσαλονικείς, ούτε 24 ώρες μετά από το ματς με τον Παναθηναϊκό, να ταξιδεύουν στη Γαλλία, για το ματς με την Μπουργκ

Η αποστολή του Άρη έφτασε στο Μπουργκ της Γαλλίας, όπου αύριο Τρίτη (14/11, 20:30, NovaSports Prime) θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του EuroCup.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες στη διοργάνωση και θα προσπαθήσουν να… τριτώσουν το καλό.

Καιρός για ξεκούραση δεν υπάρχει, αφού ώρες μετά από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, η αποστολή ταξίδεψε για το Μπουργκ, όπου έφτασε μέσω Γενεύης,  ενώ το απόγευμα οι παίκτες θα κάνουν προπόνηση αποκατάστασης και αύριο (14/01) το πρωί θα προπονηθούν στο γήπεδο της γαλλικής ομάδας.

Ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς και ο Διαμαντής Σλαφτσάκης έμειναν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους, με αποτέλεσμα ο Άρης να έχει την ίδια αποστολή με τους τελευταίους αγώνες.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη:

3 Ίσμαελ Σανόγκο

4 Βασίλης Τολιόπουλος

5 Μάρκους Καρ

7 Δημήτρης Κατσίβελης

10 Γιώργος Φίλλιος

13 Λευτέρης Μποχωρίδης

18 Νίκος Περσίδης

22 Σίλβιο Ντε Σόουζα

25 Ρόνι Χάρελ

26 Ανδρέας Καλόγηρος

30 Κρις Μπάνκστον

44 Ρομπέρτο Γκάλινατ

Καστρίτης: «Προσηλωμένοι στο πλάνο μας»

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, δήλωσε για τον αγώνα με την Μπουργκ:

«Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι μας, απέναντι σε μία ομάδα η οποία πηγαίνει εξαιρετικά και στο EuroCup και στο γαλλικό πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει πολλά για την ποιότητά τους και δείχνει πόσο απαιτητικός θα είναι ο αγώνας για μας. Πρέπει να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο μας να ελέγξουμε το σκοράρισμα της Μπουργκ από τους αιφνιδιασμούς και να έχουμε έξυπνες αποφάσεις στην επίθεση».

Χάρελ: «Πολύ καλή η Μπουργκ, παίζουμε παντού για τη νίκη»

Ο Ρόνι Χάρελ από την πλευρά του σχολίασε:

«Δύο μέρες μετά από έναν αγώνα ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων, απέναντι στον Παναθηναϊκό, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, για το BKT EuroCup. Η Μπουργκ κάνει πολύ καλή σεζόν έως τώρα και το αξίζει, αφού έχει ένα βαθύ ρόστερ με πολλή ποιότητα. Εμείς παίζουμε παντού για τη νίκη και έως τώρα τα έχουμε καταφέρει δυο φορές μακριά από την έδρα μας. Για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, πρέπει αρχικά να ξεπεράσουμε την κούραση, να έχουμε ενέργεια στην άμυνα, ώστε να χαμηλώσουμε το σκορ του αντιπάλου, και να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί στην επίθεση».