Άρης: Κοντά σε συμφωνία με Πουριφόι
i

Eurobasket.com

Άρης: Κοντά σε συμφωνία με Πουριφόι

Πάρης Τσελεπίδης • 17:06 - 01.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Ντάντζελ Πουριφόι είναι ο εκλεκτός του Άρη για να καλύψει το κενό του Ίσμαελ Σανόγκο.

Ο Άρης έψαχνε στην αγορά έναν παίκτη που θα καλύψει το κενό που αφήνει ο τραυματισμός του Ίσμαελ Σανόγκο και τον βρήκε στο πρόσωπο του Ντάντζελ Πουριφόι.

Πλήγμα με Σανόγκο στον Άρη
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:31 - 24.01.2023

Πλήγμα με Σανόγκο στον Άρη

Ο Γιάννης Καστρίτης τρέχει με τον χρόνο για να καλύψει το κενό του Ίσμαελ Σανόγκο μετά την θλάση που υπέστη. Το χρονικό διάστημα που μένει εκτός ο Ιβοριανός φόργουορντ του Άρη και θα του στοιχίσει το Final Eight του Κυπέλλου.

Ο Σανόγκο έχει πάθει θλάση και στον Άρη έκαναν αγώνα δρόμου προκειμένου να καλύψουν το κενό του. Τελικά ο Καστρίτης κατέληξε στον φόργουορντ της Πόρτο ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους Θεσσαλονικείς ώστε να συνεχίσει στην Ελλάδα την καριέρα του. Ακόμα ωστόσο υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να λυθούν πριν υπάρξει οριστική συμφωνία και υπογραφή συμβολαίων.

Στον Άρη κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να έχουν τον Σανόγκο «ετοιμοπόλεμο» και πάλι το συντομότερο δυνατό. Το ιδανικό θα ήταν να μπορέσει να δώσει το παρών στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου.

Η διαφαινόμενη απουσία του Ιβοριανού φόργουορντ λόγω της θλάσης που υπέστη στο τρίτο δεκάλεπτο του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ για την Basket League είχε αναγκάσει τον Καστρίτη να ξεκινήσει να τσεκάρει την αγορά. Σκοπός του να καλύψει το κενό του Σανόγκο για να ενισχύσει τη ρακέτα του ακόμη και με παίκτη που θα υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο με επέκταση μέχρι την ολοκλήρωσή της. Όπως ακριβώς δηλαδή είχε συμβεί και με τον Μήτρου Λονγκ.

Πλέον απομένει να φανεί αν θα ολοκληρωθεί, όπως και αναμένεται να συμβεί, το φλερτ με τον Πουριφόι, που στην Πόρτο φέτος έχει αγωνιστεί σε δέκα αγώνες. Κι όσο για τα νούμερά του είναι 7 πόντοι με 2.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 16.7 λεπτά που αγωνίζεται.

Επιθυμία του Καστρίτη είναι η συμφωνία να λάβει σάρκα και οστά μέχρι το βράδυ ώστε να τον έχει αν είναι δυνατόν ακόμη και αύριο υπό τις οδηγίες του στη Nick Galis Hall. Αυτό θα του επιτρέψει να μπορεί να τον έχει έστω και στον πάγκο στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ για την Basket League και σίγουρα σε αυτό της επόμενης αγωνιστικής στην Πάτρα με τον Απόλλωνα.